Макар че в момента е съсредоточена върху това най-накрая да

...
Макар че в момента е съсредоточена върху това най-накрая да
Коментари Харесай

Адел призна, че никога не е била по-влюбена и е готова за нов брак

Макар че сега е съсредоточена върху това най-сетне да осъществя концертите си в Лас Вегас, звездата Адел споделя, че след Вегас всичко ще бъде обвързвано със фамилията, като споделя за живота с обичания си в рядка обществена демонстрация на обвързаност.

Участвайки в зашеметяваща фотосесия за корицата на октомврийския брой на Elle, 34-годишната суперзвезда споделя за връзката си, като назовава 40-годишния американски състезателен сътрудник Рич Пол „ любовта на живота си “.

Двойката се срещна за първи път на празненство преди няколко години, а през лятото на 2021 година направи връзката си обществена. Преди това Адел беше сгодена за благотворителния бизнесмен Саймън Конецки, татко на деветгодишния ѝ наследник Анджело, като подписаха брак през 2018 година и се разделиха същата година.

„ Никога не съм била по-влюбена “, показа Адел пред Elle за Рич. " Луда съм по него. Определено желая още деца. Аз съм стопанка и домошар, а постоянният живот ми оказва помощ в музиката “, добави тя. „ Но тъкмо в този момент всичко, което е в мислите ми, е Вегас. Искам да го разбия “.

Adele opens up about her Las Vegas residency and finding love in ELLE’s September 2022 issue.

— ELLE Magazine (US) (@ELLEmagazine)

Суперзвездата трябваше да открие шоуто си " Уикенди с Адел " през януари, само че в последния миг го анулира в прочувствено видеопослание до почитателите си. След като изтекоха пренасрочените дати за концерта, предишния месец певицата се включи в Instagram, с цел да удостовери най-сетне, че шоуто ще стартира през ноември, като благодари на почитателите за " търпението " им. Тя назова обновените си проекти за 32-та си концерта, които ще се проведат от 18 ноември 2022 година до 25 март 2023 година " носталгични ", като разкри, че концертите ще опишат историята на нейната кариера.

„ Мисля, че е редно да го направя тъкмо в този момент. Знам, че не съм на 60 години и нямам 20 албума зад тила си. Но считам, че музиката ми ще проработи в шоу във Вегас “, сигурна е Адел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР