Макар че началото на 79-ия ден на протести в София

...
Макар че началото на 79-ия ден на протести в София
Коментари Харесай

Отровното трио освети подробности за ремонта на дома на Иван Гешев в Бояна

Макар че началото на 79-ия ден на митинги в София бе оповестено за 19 ч., уредниците подраниха на площада пред Предидентството, с цел да опишат на публицистите смущаващи детайлности за ремонта на Дом № 5 в Бояна, където е настанен основният прокурор Иван Гешев.

Отровното трио, т.е. юрист Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян, са се заровили в обществено наличните документи за публичната поръчка, оповестена напролет.

В надпреварата са взели участие известната " Главболгарстрой " и не толкоз известната Жи Пи груп - " да не се бърка с " " Джи Пи Груп ", подчертаха от триото. С детайлностите може да се запознаете във видеото , само че изключително необичайно е присъединяване на 20-годишния Венцислав Манчовски от село Горна Кремена, Мездренско. Негова е въпросната " Жи Пи груп ", записана при започване на 2020 година с 10 лв. капитал, която се е явила съперник на ГБС в публичната поръчка и претендент да ремонтира боянските палати на основния прокурор.

Момъкът нашумя около абсурда с акциите на " Левски " , когато министър председателят отхвърли да ги получи от Васил Божков. Тогава новоизлюпеният бизнесмен от Горна Кремена разгласи с намерено писмо, че е подготвен да вземе акциите, като ги заплаща с 80% от облагата на компанията си, която си докарвала милиони със строително-ремонтни работи?!.

 

Манчовски е огромен почитател на ГЕРБ и обича да се снима със знакови лица на партията, включително и някогашни като Цветан Цветанов.
Обществената поръчна е опорочена и нагласена, считат от Отровното трио. Момчето от Мездренско е типично подставено лице, което се включва, с цел да не се приказва, че има съревнование с един кон и изборът е превдварително решен, изясни адв. Хаджигенов.

 

 

 

 

 

Протестът довечера под мотото " Нас не ни е боязън, ден 79 "  вече стартира и хората се събират край фонтана при президентството.

ОТ УПОР

Междувременно водачът на БОЕЦ Георгиев разгласи, че ще упорства да взе участие в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия, където измежду събеседниците ще бъде и здравният министър.  Георгиев, чието гражданско сдружение активно взе участие в митингите, изясни, че ще желае пояснение от проф. Костадин Ангелов. Лидерът на БОЕЦ твърди, че като началник на болница сегашният министър е заплашил здравето на брачната половинка му, като е саботирал лекуването й.

<h2>&nbsp;</h2>
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР