Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се срещна с фенове

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се срещна с фенове
Коментари Харесай

Наско Сираков: Феновете ще имат среща с други хора, аз няма да присъствам

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков се срещна с почитатели на " сините " в Сливен. Той удостовери, че няма да може да участва на срещата, проведена Националния клуб на последователите на Левски, поради други задължения и дефинира Общото заседание на клуба пет дни по-късно като надалеч по-важно.

" Когато казваш истината на последователите, е доста елементарно. Проблем е, в случай че им казваш лъжи, тогава е неприятно. Истината е, че върви сериозна акция по увеличение на капитала и по този мотив сме тук. Това е истината за Левски и е доста значима тази истина. Няма никакви нюанси. Търсим колкото е допустимо повече акции да стигнат до нашите последователи и акционери.

На 1 април нямам основна среща. Имам на 6-и основна среща, когато е Общото заседание. А по-късно мога да се видя с безусловно всеки един последовател на стадион " Георги Аспарухов " и го заявих недвусмислено. Феновете ще имат среща с други хора. Мен ме няма, няма по какъв начин да отида ", съобщи Сираков пред bTV.
 Сдружението
Сдружението " Левски на Левскарите " към този момент е пълновръстен акционер в Левски

Ще може да вземе присъединяване в идното Общо събрание
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР