Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се обърна към синята

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се обърна към синята
Коментари Харесай

Наско Сираков: Ще постигнем мечтата на всеки един от нас - Левски да е на върха

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков се обърна към " синята " общност в навечерието на коледните и новогодишните празници. Той си пожела задачата за спасяването на клуба да бъде приключена сполучливо през 2023 година и изрази убеденост, че Левски ще продължи да върви самоуверено по своя прогресивен път, който да го изведе на върха.

Ето какво гласи цялото известие на Наско Сираков, оповестено от клуба:

" Скъпи Левскари! 

В навечерието на Бъдни вечер желая да благодаря на всички Вас за невероятната поддръжка. Искам да пожелая на всеки един от вас и неговото семейство здраве, обич и разцвет! 

Нека Новата 2023 година бъде богата на “сини ” победи и на мощна поддръжка от Вас, нашите правилни почитатели, както до момента. Нека да приключим сполучливо историческата Мисия за спасяването на най-обичания футболен клуб в България - “Левски ”! 

Искам да Ви уверя, че „ ПФК Левски ” ще продължи да върви самоуверено по своя прогресивен път, който скоро ще го изведе на върха. Там, където му е мястото! 

Благодаря на Станимир Стоилов, който има главен принос за спечелването на Купата на България и за развиването на тима. Благодаря на неговия щаб, на треньорите от Детско-юношеската школа, на всички футболисти, на управлението на клуба, на администрацията на „ ПФК Левски ”, на Управителния и Надзорния съвет на клуба за безспорната им отдаденост към отговорностите и работата. Благодаря на Пламен Петров за развиването на клубния магазин. Желая на всички тях и техните фамилии здраве и благополучие. 

Специално желая да благодаря на нашите спонсори от PalmsBet и персонално на господин Мило Борисов, които са компактно до нас в тези сложни дни. Със своята безрезервна помощ те направиха пътя ни по-лек и вероятен. Благодарение на тях бяха преодолени значими финансови проблеми. Желая здраве и триумфи на тях и фамилиите им. 

Всички дружно направихме голяма крачка напред във всяко отношение и още веднъж дружно ще продължим битката за извисяването на обичания ни “Левски ”! 

Скъпи Левскари, знам, че провокации и трудности ще има, само че ви убеждавам, че ще ги преодолеем и ще реализираме фантазията на всеки един от нас - “Левски ” да е на върха. 

Няма различен клуб като нашия, основан с толкоз доста юношески жар и вяра, устоял във времето на тежки тествания! Няма и почитатели като Вас - многохилядна войска с непобедимите оръжия обич и честност! Затова отново ще го кажа: Може да е тежко през днешния ден, само че ние ще потвърдим, че можем и знаем по какъв начин. Ще потвърдим, че “Левски ” е основан, с цел да побеждава! 

Скъпи Левскари! Весели празници и щастлива Нова 2023 година изпълнена със “сини ” победи и хиляди щастливи “сини ” сърца! Ваш Наско Сираков ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР