Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков даде пресконференция, на която

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков даде пресконференция, на която
Коментари Харесай

Наско Сираков: Готов съм на разговори, но не на рекет

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков даде конференция, на която отговори на всички основни тематики към клуба.
Прочетете още
" Искам да се извиня на цялата синя общественост, защото в последните месеци изглеждахме малко капсулирани, имам виновност, само че това е от независещи от мен аргументи. Много от нещата, за които работим, изискваха конфиденциалност, само че оттук насетне това ще се промени и ще доближава до вас нужната информация ", стартира Сираков.

" Мисля, че цифрите, които бяха казани, дават отговор на въпросите. Не съм се отказал от нито една среща, която е потребна за Левски. Винаги съм отворен за диалози. С мен нещата се реализират доста по-лесно с положително. С неприятно мъчно ще реализиран почитателите нещо. Отново ще кажа, че съм подготвен да приказвам с безусловно всички. Имам 1000 аргументи да съм афектиран, само че съм подготвен да водим диалози на всевъзможни тематики, само че да се пробват да ме рекетират да трансферира акциите, това няма да стане. Казвам го изрично.

На живот и гибел е присъединяване в Европа всяка година, тъй като това е наложителна цел пред Левски, само че там се взе участие, когато го заслужиш на терена. Ние ще създадем всичко допустимо, с цел да изглеждаме по подобен метод, че да заслужим нашето място ", добави още той.

" По никакъв метод не ми е минавало през главата да сменя Николай Костов. Резултатите тази година са по-добри от тези през предходната година. На 100 % заставам зад тила на Костов. Той ще е треньор на Левски ", сподели Сираков.

" Този спад в резултатите, а не в играта, е предстоящ от мен. Бяха ни безобразно отрязани главите в избрани мачове. Получиха се непредвидени травми на дадени играчи. Нямаме тази опция като Лудогорец и ЦСКА да разполагаме с 25 съвсем равностойни футболисти. Контузия или наказване, всяка една липса на наш водещ футболист се отразява на тима. Ние сме най-младият тим. Не мога да бъда неудовлетворен от желанието и представянето на футболистите в множеството мачове, които не завоюваха.

За Андриан Краев и Петрис? Миналото лято Манчестър Сити завоюва Шампионската лига и Гюндоган си потегли без пари. Не е нищо ново, случва се във всеки тим и страна. Анди Краев и Петрис имат контракти за още шест месеца. Нищо не се знае, само че в идващите шест месеца би трябвало да си заслужат своето място.

12Левски даде доклад за активността и резултатите на клуба през 2023-та година
При всички положения ще има входящи прехвърляния. Трябва да се подсилим. Не в такава степен, каквото е нашето предпочитание и на последователите, само че ще има нови играчи. Постовете, на които търсим нови игарчи, са тези на Анди Краев и Петрис. Търсим и на други позиции. Някъде сме намерили ", добави Сираков.

 

" Чувам, че съм подставено лице на Васил Божков и Бойко Борисов, само че Наско Сираков не е подвластен от никого. Как си представяте аз да бъда следен? Не съм чувал Васил Божков повече от две години. Той има много проблеми, че да се срещам с него. Когато се наложи да проведа диалог с него за положителното на Левски, ще проведа и 100, в случай че би трябвало.

Миналото лято Манчестър Сити завоюва Шампионската лига и Гюндоган си потегли без пари. Не е нищо ново, случва се във всеки тим и страна. Анди Краев и Петрис имат контракти за още шест месеца. Нищо не се знае, само че в идващите шест месеца би трябвало да си заслужат своето място.

Нямам рецептата, само че мисля, че всичко може да се случи въз основата на диалози с почитателите и на отстъпки в името на това Левски да е добре. Когато става въпрос за Левски съм подготвен на диалози, само че не на рекет.

За мен беше предстоящ спад в резултатите, само че не в играта. В 90 % от мачовете, които не спечелихме, надиграхме съперника. Получиха ни се травми на част от най-важните ни играчи. Ние нямаме опция да разполагаме с 25 съвсем равностойни футболисти. Всяка една травма или наказване се отразява на тима. Ние сме най-младият тим. Очаква се, когато напрежението натисне играчите, това да се отрази. Няма по какъв начин обаче да не бъда удовлетворен от представянето на играчите и желанието.

Сираков сподели за Костов, разгласи, че Левски търси играчи за местата на двама титуляри и отсече: Отрязаха ни безобразно главите
Сираков сподели за Костов, разгласи, че Левски търси играчи за местата на двама титуляри и отсече: Отрязаха ни безобразно главите
При всички положения ще има входящи прехвърляния. Постовете, на които търсим играчи, са тези на Анди Краев и Петрис. Търсим и на други позиции, а към този момент и сме намерили.

Една от главните цели е да си вземем стадиона. Това е краткосрочно главната цел на клуба. Търсим най-хубавата формула за Левски. Дали чартърен, дали на концесия ", приключи Наско Сираков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР