Мъжкият волейболен отбор на Хебър продължава активната си подготовка за

...
Мъжкият волейболен отбор на Хебър продължава активната си подготовка за
Коментари Харесай

Хебър продължава подготовката си в Италия

Мъжкият волейболен тим на Хебър продължава дейната си подготовка за новия сезон в efbet Супер Волей и евротурнирите с нови контролни срещи, като ще взе участие на шампионат в Италия от 30 септември до 1 октомври.

" Тигрите " отпътуват за конкуренцията на 29 септември, потвърдиха от клуба в петък.

Съперници на пазарджиклии ще бъдат елитните Топ Волей Чистерна Латина и Джойела Призма Таранто. Четвъртият отбор в конкуренцията е представителят на " синята " група в Серия А3 на Апенините Омифер Палми.

В първия ден на шампионата (30 септември) Хебър среща Джойела Призма от 20:00 часа, а Чистерна се изправя против Омифер два часа по-рано. В неделя (1 октомври) ще се играят срещите за 1 и 3 място - надлежно сред спечелилите от полуфиналите в събота, както и сред изгубилите.

Визитата в Италия ще продължи и с другарски мач против Топ Волей Чистерна Латина, който ще се състои на 2 октомври.

На идващия ден, 3 октомври, волейболистите на Хебър се прибират в Пазарджик и стартират подготовка за мача с Динамо Букурещ. Двубоят, който е последна инспекция преди Суперкупата на България, е на 7 октомври (събота) от 18:00 часа в зала " Васил Левски ". Той ще е пред аудитория и ще бъде същински празник с атракции за почитателите. На него ще се състои формалното показване на тима.

Преди броени дни Хебър стартира безапелационно предсезонните си контроли, като завоюва шампионата за Купа " Стара Загора " след три триумфа - над Дея спорт, първенеца Нефтохимик 2010 и Берое 2016.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР