Мъжкият национален тим по волейбол стартира участието си на Евроволей

...
Мъжкият национален тим по волейбол стартира участието си на Евроволей
Коментари Харесай

България се изправя срещу Испания на старта на Евроволей

Мъжкият народен отбор по волейбол започва присъединяване си на Евроволей с мач от груповата фаза против Испания. Срещата е довечера в зала „ Конгресна ” на Двореца на културата и спорта във Варна и е с начален час 20:30. Двубоя може да наблюдавате в директно предаване по MAX Sport 1.

Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са против Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския народен тим в Двореца на културата и спорта са от 20:30 часа.

Освен Италия, противници на България в група В са още тимовете на Финладняи, Икрайна, Хърватия и Словения.

Европейското състезание ще продължи до 16-ти септември, а България е съдомакин на форума дружно с Италия, Северна Македония и Израел.

" Най-вече се тормозя дали всички играчи ще влязат в еднообразно положение в Европейското състезание. Иначе други терзания нямаме. Със здравословния проблем на Ники Колев - сякаш се справихме с контузията и той тренира последните два пъти обикновено ", сподели селекционерът Пламен Константинов.

" Най-важното е, че гледайки тренировките, се виждат доста забавни неща, някои състезатели имат съществено израстване. Големият въпрос е дали ще забележим това израстване в игра, в случай че забележим това, което се вижда в тренировки, мисля че ще сме забавен тим ", уточни още експертът преди мача през днешния ден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР