Мъжкият национален отбор по волейбол на България, воден от Силвано

...
Мъжкият национален отбор по волейбол на България, воден от Силвано
Коментари Харесай

България ще мие срама от загубата от Португалия срещу Китай

Мъжкият народен тим по волейбол на България , воден от Силвано Пранди , започва дуелите от втората седмица на Волейболната лига на нациите 2019. Новото предизвикателство за " лъвовете " е в Китай. Турнирът от Група 5 от втория уикенд на конкуренцията (7-9 юни) ще се организира в Нингбо (Китай). Съперници на България са домакините от Китай, Полша и Франция.
Волейболистите ни започват против домакина Китай, като дуелът е от 14:30 часа. Следва борба с " Дружина полска " от 11:00 часа на 8 юни (събота). В неделя (9 юни), още веднъж от 11:00 часа е срещата с вицешампионите от миналогодишното издание Франция.
 България победи Канада с 3:1 в повтория дебют на Силвано Пранди @@@

В първата седмица волейболистите на Силвано Пранди записаха една победа и две провали - надлежно над Канада (3:1 гейма), и от Аржентина (0:3 гейма) и Португалия (1:3 гейма). Резултатите слагат отбора ни на 11-о място в общото класиране с 3 точки.
Съперниците ни в Група 5 и домакини на дуелите Китай са на последната, 16-а позиция с едвам една точка в актива. Французите са втори с 9 точки (3 успеха), международните първенци от Полша заемат седмото място с 5 точки (2 победи, 1 загуба).

 Националите с първа загуба в Лигата на нациите @@

Програма на шампионата в Нингбо:

Петък (7 юни)

11:00 часа: Франция - Полша
14:30 часа: КИТАЙ – БЪЛГАРИЯ

Събота (8 юни)

11:00 часа: ПОЛША - БЪЛГАРИЯ

14:30 часа: Китай - Франция

Неделя (9 юни)

11:00 часа: БЪЛГАРИЯ - ФРАНЦИЯ

14:30 часа: Китай - Полша
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР