Мъжете се страхуват от Людмила след „Ергенът“ Тази седмица една от

...
Мъжете се страхуват от Людмила след „Ергенът“
Тази седмица една от
Коментари Харесай

Людмила след „Ергенът“: Според мен Александра не е наясно със себе си!

Мъжете се опасяват от Людмила след „Ергенът“
Тази седмица една от най-мразените от феновете участнички в „Ергенът“ – Людмила, напусна шоуто. След предаването тя споделя, че се е записала за присъединяване в предаването поради любовно отчаяние и тъй като „имала потребност от разнообразие“.

Людмила признава, че е изпитвала благосклонности към Виктор Стоянов и даже разкрива, че му е „дала късмет да я спечели“, само че той не е съумял. Люси споделя, че мъчно мъж може да завоюва сърцето й.

А след „Ергенът“ мъжете като че ли се опасяват от нея, разкрива най-мразената участничка в шоуто. Люси признава, че към този момент и е време да сътвори семейство и доста желае то да е като фамилията, в което е израснала. Засега обаче брюнетката няма шанс с намирането на верния човек за себе си.

Люси не крие, че е злопаметна, само че това не й тежи, тъй като по този начин не разрешава да хората „да й се качват на главата“.

Людмила разкри и какво мисли за най-големия си зложелател в „Ергенът“, а точно – Александра Гърдева. По думите й в началото тя „много симпатизирала“ на Алекс, само че по-късно схванала, че се е излъгала за нея.
 Людмила продължава войната с Александра и след
Людмила продължава войната с Александра и след „Ергенът“ сн. Facebook

„Не открих логичност в Алекс. Според мен тя не е наясно със себе си“, безапелационна е Людмила за най-големия си зложелател – Гърдева.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР