Мъжете са тези, които обикновено крият какво ли не от

...
Мъжете са тези, които обикновено крият какво ли не от
Коментари Харесай

Срамните истини, които всяка жена крие от мъжа до себе си

Мъжете са тези, които нормално крият какво ли не от нас и това ни изкарва отвън релси. Но дано си признаем – има много неща, които избираме да запазим за себе си. И всички са свързани с навиците ни, когато сме сами!

Приятелките ни знаят всичко

Абсолютно всичко! Разбира се, това няма да ви го признаем, защото съществува голяма заплаха да се обидите или най-малкото засрамите… Защото девойките до нас са наясно както с навиците ви, банковата ви сметка, по този начин и с уменията ви в леглото и с… размера, несъмнено.

Следят някогашните във Фейсбук

Разбира се, тук става въпрос за чисто женско любознание. Не желаеме да си го върнем, а да се убедим, че е трагичен и с по-грозна жена от нас. Това ни кара да се усещаме добре и да летим в небесата. Радарът ни не пропуща и екс половинката ви. Вече сме разгледали всичките й фотоси във Фейсбук, Instagram, Google… знаем къде работи, живее, излиза.. даже телефонът й!

 Срамните истини, които всяка жена крие от мъжа до себе си

Постоянно ви тестваме

Бъдете сигурни, че във всеки един миг, вие сте подложен на тест. Всяка ваша дума, деяние, жест, известие или гримаса минават през обширен разбор. И не си мислете, че когато ви задаваме някакъв почтен въпрос за дамите, мъжете и връзките, би трябвало да отговорите почтено. Ето за какво, когато стане дума за тройка, НИКОГА не си признавайте, че си представяте две дами – и нито едната не сме ние.

Излизанията по женски не са безобидни

Мъжете са извънредно спокойни, когато половинките им излизат. Те се радват, че напълно скоро ще имат цялостната независимост да се любуват на компанията на своите приятели на по бира, две, три, десет… Оказва се обаче, че би трябвало да бъдат доста деликатни с това доверие, което дават на дамите си. Защото множеството изневери от страна на дамите са се случили точно на така наречен “женски излизания ”.

Връщаме си, когато ни игнорирате

Всяка независимост, която ни давате и неналичието на ревнивост и заинтригуваност от ваша страна, ни кара да се усеща пренебрегнати. Ето за какво, от време на време ще ви го върнем тъпкано на някое от нашите женски излизания. Защото ние желаеме да се усещаме единствени и специфични, а не следващата движимост вкъщи. Искате да ни го казвате, показвате и потвърждавате непрестанно. Иначе, най-лекият вид на протест от наша страна е… скандал. Защото желаеме да ви накара да изпитвате страсти.

 Срамните истини, които всяка жена крие от мъжа до себе си

Жените желаят да бъдат ревнувани

Изобщо не разбираме мъжете, които не ревнуват даже мъничко. Защото в нашите глави, вас не ви е боязън, че може да ни загубите, просто не ви пука дали бихме ви изневерили или сте прекомерно заети да ни кръшкате. Всяка жена желае да се почувства мечтана и ревността в потребни дози е най-хубавият метод за това.

Поемете контрола

Може и да имаме сполучлива кариера, да сме финансово самостоятелни, да живеем сами и да нямаме потребност от мъж, с цел да сме щастливи, само че все пак това, желаеме да сте водещ в леглото, да ни взимате на ръце, да ни поставите на леглото и да вършиме всичко, което си пожелаете с нас.

Как да спорим, без да разрушим връзката си

Понякога фантазираме за различен

Само от време на време си представяме, че имаме опция да бъдем с различен мъж. Не, тъй като желаеме да вършим секс с него, а с цел да се почувстваме още веднъж същински мечтани и тези яки мацки, които бяхме при първата ни среща с вас.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР