Мъжете прекарват твърде много време в онлайн средите и в

...
Мъжете прекарват твърде много време в онлайн средите и в
Коментари Харесай

Георги Васов: Онлайн запознанствата са осакатени от емоции

Мъжете прекарват прекалено много време в онлайн средите и в мъжка компания, което лимитира до известна степен опцията им да се ориентират, когато би трябвало да намерят евентуален сътрудник. Това сподели експертът в софтуерно програмиране Георги Васов в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “.

Онлайн запознанствата съгласно него са осакатени от всевъзможен тип страсти. По последни данни има 36% повишение на потребителите в обществените мрежи, като от ден на ден хора търсят обществени взаимоотношения там, означи той. " Това демонстрира, че хората не намират съществени взаимоотношения в действителния живот. Доста е мъчно да се верифицира кой стои зад екрана, само че това пък може би го прави до известна степен забавно “, разяснява Васов.

Той означи, че измежду дамите се следи хипергамия – блян към мъже с висок обществен статус и добра физика. " Голяма част от дамите харесват мъже, които наподобяват добре, могат да се отнасят добре с тях и имат статут. Ако подредим мъже с едни и същи личностни качества, само че с разнообразни физически характерности в редица, огромна част от дамите ще изберат по-високите. Това работи чисто подсъзнателно за тях. Истината е, че мъжът би трябвало да има тъкмо избран сет от умения за съблазняване на една жена “, съобщи Георги Васов.

Сертифицираният лайф коуч Мартин Иванов счита, че един от проблемите на мъжете през днешния ден е неувереността и методът към дамите. " Много постоянно в основата на това е неналичието на самочувствие. То идва, когато човек се концентрира повече върху своите дефекти и ги излага на напред във времето. Нормално е тогава да я има тази нерешителност. Когато срещне атрактивна жена, на напред във времето излизат позитивните качества на дамата и се получава това разминаване, този дисбаланс сред неговите дефекти и плюсовете на другия човек “, изясни Иванов.

Един от най-големите страхове за мъжете е страхът от отменяне, счита той.

Мъжете са доста по-рационални, до момента в който дамите са по-емоционални, означи Мартин Иванов. " Ние се опитваме всичко да рационализираме, всяко едно деяние, да има поредност, да бъде логичен навързано, до момента в който при дамата това не е толкоз значимо. Но в случай че ти успееш да я докоснеш прочувствено, има доста по-голям късмет тя да се отвори пред теб и да я предразположиш “, съобщи лайф коуч треньорът.

Социалните мрежи доста постоянно изкривяват нашите разбирания за това какво е вярно, по какъв начин да подходим, какво е значимо, какво търси отсрещният пол, добави Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР