Мъжете обикновено са по-настъпателни, когато стане дума за секс. Свикнали

...
Мъжете обикновено са по-настъпателни, когато стане дума за секс. Свикнали
Коментари Харесай

Причини партньорът ви да не желае секс? Отдръпване, което предполага много въпроси

Мъжете нормално са по-настъпателни, когато стане дума за секс. Свикнали сме да са постоянно подготвени да скочат в леглото. Само да погледнат голо бедро, до момента в който дамата се съблича и градусът се покачва. Жените са тези, които по-често са склонни да отхвърлят секс. Причините най-общо казано са две – психическа и хормонална. Жените вършат секс прочувствено, до момента в който мъжете са по-първични. Ако нещо ги тревожи или не са в въодушевление, доста по-вероятно е да откажат секс. Хормоналната система на дамите е много по-сложна от мъжката. Концентрацията на полови хормони се променя много през целия едномесечен цикъл на менструацията, поради което съмненията в либидото са налице. Освен това равнищата на тестостерон при дамите са напълно минимални.
Но огромната паника за повече дами настава, когато мъжът им стартира да ги отблъсква. Защо отхвърля секс? Възможно ли е повода да е единствено една – „ не ме обича към този момент “? Причините са доста и най-разнообразни. Ето някои от тях:

Финансови проблеми
Когато мъжете не са финансово постоянни, това ги разклаща душевен. Те губят интерес към секса, към обичаните си занимания, към храната.

Прекалено доста разпръскване
Мъжете обичат да гледат телевизия, да се ровят в интернет, да играят компютърни игри, да се занимават с разнообразни джаджи. Изобщо, те са си огромни непораснали деца. Ако живеете дружно е доста по-вероятно около всички тези разсейващи занимания сътрудникът ви почтено да се откъсне от желанието за секс краткотрайно. Обикновено това не заплашва връзката.

Напрежение във взаимоотношенията
Проблемите във връзката се отразяват както на дамите, по този начин и на мъжете. Не мислете, че единствено дамите премислят споровете и неразбирателствата, а на мъжете не им пука.

Липса на извършения
Физическата интензивност способства за половата мощност и половото предпочитание. Ако сътрудникът ви води затънал метод на живот, това може да вреди на либидото му.

Изневяра
Изневярата е първото нещо, за което се сещате, когато започнете да получавате чести отводи за секс. За страдание, в доста случаи това е действителността. Когато сътрудникът ви скоро е правил секс с друга жена, едва ли ще има предпочитание да повтори с вас, още повече в случай че са намесени и усеща в противозаконната връзка.

Намалено самочувствие
Мъжете се тормозят от тялото си, срамят се от всякакви недостатъци и най-много се тормозят дали тялото им, по-точно половата им система ще се оправи уместно. Проблемите с ерекцията са ужасът на всеки мъж.

Лекарства
Някои лекарства могат да намалят краткотрайно половото предпочитание. Потърсете повода там преди да се притесните.

Постродилна меланхолия
Някои мъже страдат от този синдром. Те не могат да се настроят душевен да се върнат към половия си живот с дамата, от чиято вагина се е появило дете. Същата тази вагина краткотрайно стартира да отблъсква мъжете.

Еректилна дисфункция
Ако казусът продължава дълго, би трябвало да убедите колегата си да отиде на доктор. За благополучие еректилната дисфункция не е нелечим проблем, само че мъжът първо би трябвало да си го признае.

Още вероятни аргументи сътрудникът ви да отхвърля секс:
Лични убеждения
Имат други желания за секс
Сексуална привързаност
Болка
Сексуално принуждение в предишното
Лоша хигиена
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР