Мъжете Близнаци са много привлекателни за нежната половина от човечеството.

...
Мъжете Близнаци са много привлекателни за нежната половина от човечеството.
Коментари Харесай

Как да завладеете сърцето на мъж Близнаци: Съвети за съблазняване

Мъжете Близнаци са доста привлекателни за нежната половина от човечеството. Как обаче да грабнете тяхното внимание. Безспорно това е най-трудната част.

Близнаците са обществени персони, доста интелигентни и общителни.

Привлечете му вниманието с забавна тематика на диалог

Намерете тематика, която ги интересува, примерно някоя, която е обвързвана с науката, настоящи проблеми, технологии, пътувания и я проучете деликатно. След това, елегантно я вмъкнете в диалога.

Мъжете Близнаци постоянно са подготвени да захванат забавен диалог и в случай че се окаже, че разбирате нещо, което те не знаят, тогава неотложно ще ги заинтригувате.

Следваща стъпка в съблазняване на мъж Близнаци – останете мистерия за него

Чудесно, значи най-накрая сте привлекли вниманието.  За идната стъпка в съблазняването на мъж Близнаци ще би трябвало да се превърнете във допустимо по-загадъчна дама. Разкривайте единствено незначителни детайлности за себе си и най-добре те да си опонират. Това ще го подлуди. Номерът е да се трансформира в „ сложна мистерия “ за него. Сменяйте тематиките на диалог и бъдете непредсказуеми!

Флирт с мъж Близнаци

Опитайте се да изключите всевъзможни страсти и неясноти от диалога, не зачеквайте тематиката за брака, изключително в случай че към момента сте в ранните стадии на другарство. Просто говорете с него. Не е нужно да давате всичко най-хубаво, защото ще забележите, че той самичък взема лостовете на ръководството в свои ръце и стартира да флиртува. Тогава всичко ще стане доста по-лесно.

Какви са мъжете Близнаци в леглото

Това нормално е най-лесната част. Ако Близнаците се интересуват от вас, надали ще пропуснат да се възползват от опцията. Те не се нуждаят от дълбока прочувствена връзка или клетви за безконечна обич. Ще оценят даже най-смелото и от време на време даже неуместно държание. Освен това не е нужно да се притеснявате, че ще ги шокирате или обидите.

Близнаците обичат разнообразието в леглото, тъй че в случай че сте привикнали да поемате самодейността, не се опасявайте да го вършиме с тях. Важното е концепциите ви да не се изчерпват – дръжте този мъж постоянно в напрежение и ще ви следва до дъно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР