Мъже от Южна Сърбия все по-често организирано пътуват в България,

...
Мъже от Южна Сърбия все по-често организирано пътуват в България,
Коментари Харесай

Сърбите полудяха по български проститутки, тарифите на нашенките избиват рибата

Мъже от Южна Сърбия все по-често проведено пътуват в България, с цел да се възползват от услугите на локалните секс труженички. Сърбите от Ниш до Враня настояват, че те са мас освен за тялото, само че и за джоба.

Сръбското издание „ Ало “ твърди, че по публични данни към 20 000 дами в България дават полови услуги, като работели по пет дни, обслужвайки по към 10 клиенти за това време.

„ Ако сте решили да вършиме секс „ на крайник “, пригответе от 7 до 15 евро. Но в случай че желаете да се разположите на легло, цените се движат от 30 до цели 200 евро “, споделя 39-годишният Мирослав от Ниш.

Веднага откакто минат границата, зажаднелите за капризи и внимание сърби биват посрещани от десетки секс труженички по пътя към София, написа сръбското издание.

По думите на Мирослав с българките би трябвало да се пазариш, само че най-после всички са удовлетворени.

„ Цените не са променяни от години, а всичко зависи от това дали ще вземете продажница от улицата или имате контрактуван секс в жилището й. Ако сте решили да вършиме секс „ на крайник “, пригответе от 7 до 15 евро.

Ако обаче обичате да се разположите в легло, цените се движат от 30 до цели 200 евро. Вярвайте, че с изключение на в цената разлика в метода към клиента в действителност няма. Българките са доста старателни и се стараят оптимално да задоволят клиента “, споделя Мирослав.

Мъжът от Ниш споделя, че дружно с другари отива със личен автомобил в България през уикенда. Тъй като обаче всичко това става все по-популярно, изключително през уикендите, има и туристически организации, които провеждат пътувания до България. Засега обаче те обществено не се огласяват, всичко е въпрос на рекомендация от уста на уста.

„ Публична загадка е, че цяла Южна Сърбия върви в България за секс. Това вършат и предприемачи, които наемат български елитни проститутки. Не мога да си показва какво вършат те в леглото, откакто и по-евтините са същински бомби. Питал съм за тях, само че не работят на час. Без 300-500 евро не бих могъл да върша секс с тях, което е повече от месечната ми заплата “, откровеничи Мирослав.

Той споделя още, че някои от неговите другари са женени и за тях секс туризмът е един тип случка и бягство от всекидневието.

Неговият другар Райко /на 46 г./ споделя, че най-вече обича да се отпусне в един от бордеите, каквито в България има десетки. На крие, че от няколко години той и приятелите му честват рождените си дни, както и Нова година тъкмо в този обществен дом.

„ Българките са терапия за нас! Обичат сърбите повече от които и да са други чужденци, от време на време ни обслужват гратис! Когато посрещнем утрото дружно, постоянно ни оставят по някой сувенир като да вземем за пример жартиер. Имат собствен жанр и са в действителност характерни “, споделя Райко.

Според сръбския психиатър и сексолог Йован Марич не е необичайно, че сърбите са полудели по българските проститутки, защото науката демонстрира, че двете народи имат подобен генетичен капацитет.

„ Преди 15 години в Сърбия имаше доста съветски, молдовски, румънски и украински проститутки, а в този момент са известни българките. Те са същите като нас по пристрастеност и характер. Освен това, въпреки че са в Европейски Съюз, българите към момента не са напреднали доста и цените им са като при нас, което е основната причина нашите хора да вървят там на секс туризъм “, споделя Марич.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР