Мъжът от врачанското село Манастирище, който скри смъртта на майка

...
Мъжът от врачанското село Манастирище, който скри смъртта на майка
Коментари Харесай

Потресаващ разказ! Проговори мъжът, крил 10 месеца трупа на майка си: Какво да направя?!

Мъжът от врачанското село Манастирище, който скри гибелта на майка си, с цел да продължи да взима пенсията ѝ проговори. Припомняме, че в продължение на 10 месеца 49-годишният Цветелин Димитров не споделил на никого, че майка му е умряла, а задачата била да продължи да получава пенсията ѝ, която била към 500 лева

Първи се усъмнили, че има нещо неправилно в близкия магазин, откъдето мъжът купувал памперси за болната си майка, написа Bulgaria ON AIR.
„ Какво да направя, с цел да взимам пенсията. Нямам приходи, нали сме живели с една пенсия “, описа синът Цветелин Димитров, прочут измежду локалните като Цеци Яричката.

Той е незает и гледал майка си, която била на легло от няколко години. От близкия магазин пазарувал с банковата ѝ карта, по която превеждали пенсията. Продавачките първи се усъмнили, че нещо не е наред.
„ В локалния магазин няколко индивида се бяха събрали и разясниха. Съвсем инцидентно влязох и ми споделиха, тъй като той преди е пазарувал консумативи, защото е била на памперси “, съобщи кметът на Манастирище Атанас Атанасов.
За да не се усъмни никой, Цветелин траял да прави ежедневните си отговорности.

„ Сам съм се борил 5 години. И да скърбя, мога ли да върна майка си “, споделя Цветелин Димитров.
В къщата, в която гледал майка си, от дълго време нямало нито ток, нито вода, а съседи споделят, че постоянно са му помагали.
„ Той е пиянде. Днес най-малко по половин, едно кило ракия. Той няма ток, няма вода. Искал ми е пари и съм му давал доста, и олио, и какво ли не “, споделя съседът на Цеци Яричката Иван Борисов.

Хората в село Манастирище са потресени от случилото се. Проведени са разпити в полицията, само че в този момент Цветан е освободен.
Аутопсията на тялото посочила, че старата жена е умряла през януари и няма следи от принуждение. Очаква се да бъде публикуван смъртен акт на дамата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР