Мъжът на Наталия Кобилкина е далавераджия и измамник! Това алармира

...
Мъжът на Наталия Кобилкина е далавераджия и измамник! Това алармира
Коментари Харесай

Бивш наемник на Такис Дретакис алармира: Мъжът на Кобилкина е далавераджия и измамник!

„ Мъжът на Наталия Кобилкина е спекулант и лъжец! ” Това сигнализира пред „ Уикенд ” засегнат някогашен чиновник на Такис Дретакис, който единствено допреди година развиваше сполучлив бизнес у нас, а след това ненадейно духна за родната си Гърция. Оказва се, че не е напуснал страната ни току по този начин. Оставил е зад себе си цяла торба задължения, които няма желание да погаси.

Потърпевшият чиновник на Такис работел в неговия СПА хотел в троянското село Чифлик. Той персонално бил очевидец по какъв начин гръкът се постарал да натрупа допустимо най-големи задължения към доставчиците на хотела си, харчейки парите за екскурзии в чужбина за себе си и своята постоянно усмихната половинка Наталия. След като изчерпва всички вероятни източници на пари назаем, в края на 2018 година византиеца взема решение да разгласи банкрут, като по този метод се освобождава от задължението да връща задълженията си. Събира си багажа и се мести да живее в Гърция. Малко по-късно към него в южната ни съседка се причисляват неговата брачна половинка дружно с новородения им наследник, който пристигна на бял свят при започване на предходната година.

„ На някои от доставчиците си Такис дължеше по 10 хиляди лв., които по този начин и не изплати. А чиновниците си редуцира без предупреждение и без да им заплаща компенсациите, които им дължи по закон ”, твърди източникът на „ Уикенд ”. Според него гръкът е притискал доставчиците с „ някаква измислена политика за отсрочено заплащане за 45 дни ”. Част от тях отказали да работят при такива условия, само че друга част се хванали на въдицата и останали излъгани. Общата стойност на задълженията на тариката надвишава 100 000 лв., той завлякъл над 15 снабдители на артикули и първични материали.
 „ Някои го осъдиха, само че парите няма от кое място да си вземат, тъй като той беше похарчил всичко (или пък трансферирал някъде). Със чиновниците се държеше извънредно пренебрежително и надменно ”, твърди още индивидът.

Проверка на „ Уикенд ” сподели, че фактически компанията на Дретакис е оповестила неплатежоспособност през януари 2019 година Точно тогава в медиите гръмна новината, че фамилията на Наталия Кобилкина се мести в родината на мъжа ѝ - Гърция. Самата сексоложка остана в България до раждането на сина си в края на февруари. Но в първия комфортен миг си събра багажа и отпътува за Атина, където си нае детегледачка. Хотелът в Троянско пък бе затворен от управляващите. Негови гости се оплакаха, че против 180 лв. цена на нощувка получавали цялостна бедност. Семейство, което решило да чества там националния празник – 3 март, било настанено в мазето на хотела. По чаршафите на леглата в стаята им се разхождали мравки, стените били покрити с плесен, а в коридора имало мокро леке. Студът в стаята бил нетърпим. За благополучие, в прилежащата стая се намерили положителни хора, които услужили на нещастните туристи с дребна електрическа печка, с която да се позатоплят. Случаят е от март 2018 година Във връзка с него Комисията за отбрана от потребителите оповестява, че е съставила на хотела 12 акта на обща стойност 10 хиляди лв.. Не е ясно обаче дали тези пари са изплатени, или и те са заличени като дълг дружно с банкрута на компанията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР