Мъжът на Джулиана Гани Илиян Найденов най-сетне проговори за раздялата

...
Мъжът на Джулиана Гани Илиян Найденов най-сетне проговори за раздялата
Коментари Харесай

Мъжът на Джулката: Тя е със Станислав Яневски

Мъжът на Джулиана Гани Илиян Найденов най-накрая проговори за раздялата със силиконката и даже назова новия й мъж . А това се оказа артистът Станислав Яневски, който стана прочут с една единствена роля- Виктор Крум във кино лентата Хари Потър и Огненият бокал. Той придружавал Гани при пътуването й до Монтана, където сега живее Найденов със фамилията си и където бе сина им Давид. „ Имаше спогодба да преспи в апартамент нает от AIRBNB, само че не сама.



Станислав Руменов Яневски беше там с нея. Какво вършиха ще ви разкрия по нататък. Кой е той? Новодошъл в живота и мъж, който понастоящем преспива при нея в жилището, където тя желае да прибере Давид. Това си е тяхна работа, само че не желая синът ми да им бъде очевидец! “, изяснява фитнесинструкторът в дълъг пост в обществените мрежи.

Той е безапелационен, че Гани е повода за раздялата и има доказателства за това. Отрича и да се канил непозната жена в дома на Джулиана, като даже изяснява, че мислел, че си написа с мъж. Hotnews.bg при помня, че точно тези чатове сподели Джулката и изясни, че не може да елементарни измяната. Найденов твърди също, че се усеща застрашен и се тормози, че Гани ще извърши заканата си и ще прати Давид в пансион, единствено с цел да накаже Илиян.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР