Мъж в испански затвор за наркотрафик има , избрана за

...
Мъж в испански затвор за наркотрафик има , избрана за
Коментари Харесай

Мис ГЕРБ в НС с общински съветник от БСП – шеф в Титан, докато мъжът й е в испански затвор за наркот - slava.bg

Мъж в испански затвор за наркотрафик има , определена за депутат във Варна с повече преференции от здравния министър Ангелов и с явната и неслучайна поддръжка на хората на локалния предприемач Дидо Дънката. Нейната удивителна история ни беше разказана от върховете на бизнеса във Варна и Шумен, където тя е позната по господата до нея.
Когато индивидът, от който хубавицата има дете попада в испанския затвор – в случай че се има вяра на деловите хора от морската столица, тя става близка с Христо Николов, с 2 деца. Неговата орис е удивителна: от водач на аления кмет Краси Костов, очевидно заради доста информация и преданост, той е повдигнат до общински консултант от Българска социалистическа партия. Кметът обаче се изпокарва с тогавашния мощен човек в левицата като неин оргсекретар и също по този начин локален народен представител Димитър Дъбов, което не му донася идващ мандат, а властта минава в ГЕРБ.
Шофьорът му – общински консултант пък, несъмнено заради някакви посреднически заслуги, се озовава началник на Титан БКС.

Това е почистващата компания в града, част от групата от сдружения с сходна активност, позната и в София и доста близка до ГЕРБ, където в работата съдружници са и братя Домусчиеви.
Всичко е отлично, до момента в който не се схващат всякакви неприятни несъответствия в заявените количества отпадък и действително постъпилите, като разликата е в интерес на огромни компании от района като Мегле, на които са спестени известни разноски, които събрани и изчислени в пари са в сериозен размер. И водачът – общински консултант – управител се разделя със своята позиция.
Някъде в този миг нишката сред новата Мис ГЕРБ и Христо Николов се скъсва. Следва съдружието със сина на водача на Движение за права и свободи в морската столица тогава Ведат Саккалъ. Впоследствие тя трансферира на колегата си дяловете от компанията.

И е отворена нова страница.
Шампионката по преференции във варненската листа на ГЕРБ попада в медиите единствено

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР