Мъж в Гана е отрязал собствения си пенис и скротум,

...
Мъж в Гана е отрязал собствения си пенис и скротум,
Коментари Харесай

Мъж отряза най-милото си - сънувал, че реже месо

Мъж в Гана е отрязал личния си пенис и скротум, до момента в който е сънувал, че кълца месо.

Кофи Ата, фермер от Асин Фосум в Южна Гана, претърпява тежки пострадвания при случая на 12 август.

След като сънувал кръвопролитие на коза, 47-годишният мъж се събудил в потрес, откакто усетил остри болки, идващи от пениса и скротума.

Ата e откаран в болница за лекуване, само че споделя, че може да се нуждае от интервенция – за която ще би трябвало да събере средства.  За благополучие, въпреки и съществени, пострадванията му не се считат за животозастрашаващи. 

„ В момента съм в болница тук, всичко, което ми дават, са течности или някои инжекции, само че в действителност нуждая се от интервенция “, сподели той. 

„ Няма пари за гориво за кола за спешна помощ, която да ме закара до болница Komfo Anokye Teaching Hospital (KATH) за интервенция. “ 

Мъжът няма визия по какъв начин се е случило да дреме с нож в ръка, сподели той пред BBC. Всъщност е викал за помощ, до момента в който към момента е сънувал. „ Седя на стола, до момента в който ми се спи и сънувам, че нарязвам месо пред мен “, добави Ата.

„ Не си припомням по какъв начин нося ножа, даже аз съм комплициран. “ Когато се опитал да се изправи от стола, той забелязал мощната болежка в гениталиите си и извикал съседите да му оказват помощ. Разсънвайки се, той осъзнава, че по простъпка е отрязал личния си пенис и скротум.

Съпругата му Адвоа Конаду пътува по това време и се прибира у дома с цялостния смут да види мъжа си да кърви, държейки пениса си. 

Телевизия GHOne заяви, че брачната половинка му е получила „ тревожно позвъняване от комшия, обяснявайки, че брачният партньор й „ кърви щедро, защото е отрязал мъжествеността си с изострен нож “. Тя бързо се втурва у дома и го намира „ седнал върху тенджера, цялостна с кръв, с пениса си в ръката “ и незабавно носи „ пелени, с цел да подкрепи брачна половинка си да не загуби мъжествеността си “, карайките го в локална болница за здравна помощ.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР