Мъж се опитал да влезе в пловдивски мол, като представил

...
Мъж се опитал да влезе в пловдивски мол, като представил
Коментари Харесай

Куриоз! Пловдивчанин опита да влезе в мола със сертификат на името на Еманюел Макрон

Мъж се опитал да влезе в пловдивски мол, като показал документ с името на френския президент Еманюел Макрон, заяви Българска национална телевизия.

„ Всеки ден имаме някой любопитен случай. Един от най забавните беше документ на господин Еманюел Макрон, който откакто беше чекиран излезе неговото име, естествено се усъмнихме и подадохме сигнал към 112. На мъжа беше поискана персоналната карта и беше помолен да напусне ", описа Александър Шингулев, управител на огромен търговски обект.

В Пловдив към този момент влязоха в действие по-строги ограничения. В моловете стартират прецизни инспекции за извършители. Освен дали са пълнолетни, ще се следи и за валидността на зелените документи.

Областта е в 3-ти стадий от Националния проект за справяне с епидемията и още в петък оперативният щаб набеляза новите ограничения. Заведенията и обектите на закрито ще работят с потенциал до 50% и при условие за зелен документ. В огромните търговски обекти няма да се позволяват лица под 18 години без компаньон. Работното време на игрални зали, заведения за хранене, питейни заведения и нощни заведения ще е до 22 часа. Областният щаб изиска ограничаването да е след 23 часа, само че предлагането бе отхвърлено от основния държавен здравен контрольор.

Областният щаб предложи защитата в моловете да ревизира прецизно документите и персоналните карти на посетителите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР