Мъж се барикадира в общинското си жилище и се заля

...
Мъж се барикадира в общинското си жилище и се заля
Коментари Харесай

Обезвреден: Защо мъж се барикадира в общинско жилище и се заля с бензин?

Мъж се барикадира в общинското си жилище и се заля с бензин. Спецполицаи го изведоха от там късно нощес, тъй като той отказал да напусне парцела, в който няма право да живее.

Месеци наред обществените чиновници не са съумели да се оправят със обстановката. До развръзката се стига в ранния следобяд на 26 септември, когато двама братя се барикадират в жилище. На място са изпратени даже снайперисти. Полицията се пробва в границите на няколко часа да изведе единият от братята, който изрично отказвал да излезе.

По-рано мъжът се затвори в общинско жилище, в което се е самонастанил

В последна сметка нощес мъжът е бил обезвреден с електрошок и задържан. По информация на bTV сега той се намира в психиатрична клиника, поради влошеното му здравословно положение.  

„ Вчера се постави края на една процедура. Преди време представители от Фондация „ Зорница “ за намиране на деца гении ни потърси за помощ. Те желаеха от нас пространство, което да ремонтират и да развиват в него активността си. По предложение на кмета Георги Илиев беше гласувано да се даде къщата на фондацията за прилагане в границите на 10 години “, изясни инженер Денимир Котев, зам.-кмет на регион „ Слатина “.

Той се заля с бензин и заплаши, че има револвер

Той разясни, че двамата братя живеят в къщата от към година, като един път към този момент са били извеждани от полицията. След това ключалките на вратите в къщата са били заменени, сложена била и ограда. Месец по-късно обаче двамата братя още веднъж се самонастанили в къщата.

„ През юли месец фондацията трябваше да влезе във притежание. Братята ни помолиха обаче да има някаква пролонгация, до момента в който си намерят жилище. Предложихме да ги записваме в листата за чакащи за общинско жилище, само че се оказа, че те нямат адресна регистрация в София “, разяснява инженер Денимир Котев.

В поредност от материали ви разказахме за двете дами, останали без заслон и живеещи под намерено небе в столична градинка

Така се стигнало до случая от през вчерашния ден, кого мъжът се барикадирал на втория етаж и се залял със запалителна течност. Размахвал и някакви оръжия, които по-късно се оказали играчки. Това обаче довело да нуждата от идването на снайперисти.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР