Мъж се барикадира и сложи край на живота си в

...
Мъж се барикадира и сложи край на живота си в
Коментари Харесай

Барикадиралият се мъж в Петърч е с криминални регистрации


Мъж се барикадира и постави завършек на живота си в софийското село Петърч, както bTV първа заяви.

Преди това е нанесъл побой на дамата, с която живее на фамилни начало. 34-годишният мъж е с престъпни регистрации.

В следобедните часове през вчерашния ден 25-годишна жена съобщила на полицейския патрул, който засякла на улицата в Костинброд, че бащата на детето ѝ след скандал ѝ е нанесъл побой. Най-вероятната причина е ревнивост. Направил е опит да я изнасили и убие посредством душене, след което е напуснал жилището ѝ в Костинброд.

Пострадалата незабавно била превозена за обзор и оказване на здравна помощ в столична болница. Не е имала тежки травматични увреждания.

Установено е, че обвиненият населява къща в село Петърч, след което на адреса незабавно е изпратен автопатрул. При подхождането към къщата от вътрешната страна бил създаден изстрел, вследствие на което върху единия еднообразен чиновник се посипали счупени стъкла.

На място са изпратени престъпни психолози и барети от Специализирания отряд за битка с тероризма. Хората от селото са били призовани да не излизат от домовете си поради информация, че мъжът е въоръжен.

При влизане в къщата служителите на реда са открили, че мъжът се е самоубил с нелегално притежаван револвер. Бил е самичък в постройката, не са потърпевши други хора.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР