Мъж простреля в ръката бащата на бившата си приятелка след

...
Мъж простреля в ръката бащата на бившата си приятелка след
Коментари Харесай

Мъжът, барикадирал се в Благоевградско, излъчва екшъна на живо във Facebook

Мъж простреля в ръката бащата на някогашната си другарка след скандал и взе нея и майка й за заложници в къщата им.
Прочетете още
Той излъчва протичащото се онлайн в своя фейсбук профил, оповестява. Екшънът се разиграва в село Вълково, община Сандански. 

На видеото се вижда по какъв начин мъжът заплашва двете дами с нож и приказва за огнестрелно оръжие, като даже демонстрира патрони. На място са пристигнали екипи на полицията и пробват да договарят с мъжа, който назовават Цеци. 



Днес следобяд изоставеният мъж, който е от Лом, дошъл с такси пред къщата на някогашната си възлюбена. След следващата препирня, сърдит, извадил противозаконен револвер и прострелял татко й.

Сигналът за случая е получен в 17:25 ч. На място има служители на реда и психолози, които се пробват да го убедят да се съобщи. Простреляният в ръката е откаран в болница.

Хората в селото са изплашени и не могат да се приберат в домовете си.



Цветан, който е от Лом, от сутринта предупреждавал във фейсбук, че ще извърши тежкото закононарушение, оповестява " 24 часа ".

Днес към 17,25 ч. е получен сигнал, че той е дошъл въоръжен с два револвера в селото и е прострелял бащата на приятелката си Ева. Държи нея и майка й Ани като заложници, както и мъж, който блъснал в лицето и закопчал с белезници на стълбището.

" За последно птедопреждавам несе доближаваите до кащтата квалифициран самичък за доста хора неискам да контузвам невидни само че в случай че се наложи нямам избор радвайте се на семеиствата си и Неси навичаите проблеми просто щте разберете какво сее случило ", написал преди обед в профила си във фейсбук /правописът е непокътнат в оригинал/.

" Одброяват се часовете до смарта на тези две чуми кълна се в гроба на бащтами щте ги измачвам до последна капка и щте разберете какво направиха ", е идващият му пост. В различен пък предизвестява хората в село Вълково да си стоят по къщите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР