Мъж призна, че е улеснил картела Кинахан в извършването на

...
Мъж призна, че е улеснил картела Кинахан в извършването на
Коментари Харесай

Човек от Типеръри призна, че е улеснил картела Кинахан в сериозно престъпление

Мъж призна, че е улеснил картела Кинахан в осъществяването на съществено закононарушение, като е купил мобилно зареждане за водещ член на интернационалната незаконна тайфа, поставяйки завършек на Специален нарушител развой, който стартира преди три седмици.

Майкъл Кроти (41), от Slí Aonghusa, Aras na Rí, Cashel, Co Tipperary, в началото се пледира за почтен за подкрепяне на убийството на Ноел „ Патешкото яйце “ Кируан през 2016 година

Във вторник обаче той призна за ново обвиняване, учредено на неблагоразумие, като неговият юрист сподели пред съда, че в никакъв случай не е имало желанието на Кроти презареждането да се употребява за застрашаване на което и да е лице.

Кроти беше упрекнат, че е купил презареждане на мобилен телефон за Шон Макгавърн, който беше разказан в доказателствата пред съда без правосъдни заседатели като водеща фигура в картела Кинахан.

Г-н Кируан, почтен човек, който не е взел участие в престъпност, е бил убит, тъй като членовете на организацията Кинахан неправилно са го пом...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР