Мъж загина, докато се опитваше да спаси отчуждена съпруга и сина й от река в Ню Хемпшир

...
Мъж от Масачузетс почина през уикенда, докато спасяваше роднини от
Коментари Харесай

Мъж от Масачузетс почина през уикенда, докато спасяваше роднини от река в Ню Хемпшир в третата подобна смърт в щата за по-малко от седмица , казаха служители.

Майка и нейният син останаха заседнали около обяд в неделя в бърз участък от река Суифт в Олбъни, Ню Хемпшир, съобщиха от Държавния департамент за обществена безопасност в съобщение за новини.

Отчужденият съпруг на жената, Винсънт Пар, 37, от Лоурънс, Масачузетс, отишъл да помогне и също бил хванат от течението, казаха следователи.

CBS Boston съобщи. Той беше обявен за мъртъв след животоспасяващи усилия на мястото на инцидента.

Усилията на Пар да спаси някой в ​​беда са типични за него, каза майка му Бека Пар в понеделник.

„От деня той беше роден, той беше толкова безкористен", каза тя. "Знам, че той не си помисли нито за момент, че мога да умра, той просто направи каквото можа. Той беше любяща душа, добросърдечен и никога не поставяше себе си на първо място."

Бека Пар каза, че Винсънт е бил на реката с жената, за която е женен, но оттогава се е разделил с нея, и трите й деца , съобщи CBS Boston.

„Денят трябваше да бъде забавен“, каза тя.

Смъртта на Пар остава разследване и морският патрул на щатската полиция моли свидетели да дойдат напред, казаха властите.

Групата се е наслаждавала на водата в продължение на часове, докато „странният инцидент“ уби „героичния баща“, каза сержант Никълъс Арутунян пред WMUR 9.

Parr's смъртта отбеляза третото удавяне в Ню Хемпшир за една седмица, съобщи CBS Бостън.

Мелиса Багли, 44, от Лин, Масачузетс, се удави във вторник, докато се опитваше да спаси 10-годишния си син, който беше паднал в бързо течение, докато посещаваха Франкония Фолс.

Смъртта на Пар и Багли настъпи на около 20 мили един от друг в Националната гора на Уайт Маунтин.

 Мъж почина в Кентърбъри в петък след кануто си преобърна се. Годеницата му оцеля.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР