Мъж от Лонг Айлънд беше толкова отчаян да спре измамник,

...
Мъж от Лонг Айлънд беше толкова отчаян да спре измамник,
Коментари Харесай

Мъж от Ню Йорк, заснет на видео как скача върху капака на кола, за да спре бягащия крадец от измъкване на $8K Rolex във Facebook Marketplace

Мъж от Лонг Айлънд беше толкоз обезверен да спре лъжец, който го измами с $8000 за часовник Rolex ликвидация, че е скочил върху капака на движещата се кола на крадеца, съгласно полицията и видео от дивата сцена.

Стив Мауро – който разгласи часовника си за продажба във Фейсбук Marketplace – уреди да се срещне с бъдещия покупател пред дома си в Масапекуа към обяд в петък, споделиха полицията в окръг Насау и жертвата.

Заподозреният прегледа часовника, съгласи се да го купи и помоли нищо неподозиращия продавач да се върне в автомобила му, с цел да получи заплащането, споделиха управляващите.

Но бързо мислещият апаш – с часовника в ръка – заключил вратите си незабавно щом се качил в колата, предотвратявайки влизането на продавача през вратата от страната на пасажера или водача, сподели полицията.

Веднъж застанал от страната на водача, обвиненият кара своя сив джип Honda на заден ход, събаряйки Мауро на земята, демонстрират записите на камерата на Ring, публикувани от ченгета...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР