Мъж незаконно внесе пистолет в Капитолия на Уисконсин, настоявайки да

...
Мъж незаконно внесе пистолет в Капитолия на Уисконсин, настоявайки да
Коментари Харесай

Мъж с пистолет беше арестуван в Капитолия на Уисконсин, след като поиска да се види с губернатора. Той се върна с автомат.

Мъж нелегално внесе револвер в Капитолия на Уисконсин, настоявайки да се види с губернатора Тони Евърс, и се върна през нощта с автомат, откакто заплати гаранция, сподели представител на щата Четвъртък.

Мъжът, който беше без риза и имаше револвер в кобур, се приближи до кабинета на губернатора на първия етаж на Капитолия към 14:00 часа. В сряда представителят на държавния департамент на администрацията Татяна Уорик сподели. Мъжът настояваше да се види с губернатора, който не беше в постройката по това време, сподели Уорик.

Полицейски чиновник на Капитолия седи на бюро отвън набор от стаи, който включва кабинет на губернатора, конференция стая и кабинети на основния прокурор.

прострелвайки смъртоносно пенсиониран областен арбитър в дома му в Уисконсин през 2022 година Други в този лист включват губернатора на Мичиган Гретхен Уитмър и водача на малцинството в Сената Мич Макконъл. Уитмър беше обект на скрит план за похищение през 2020 година

Уорик сподели, че не са планувани незабавни промени в сигурността на Капитолия или за губернатора. Публиката има безвъзмезден достъп до Капитолия всеки ден от 8 до 18 часа. Няма железни детектори.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР