Мъж нахлу, готов за баня- по халат и шампоан във

...
Мъж нахлу, готов за баня- по халат и шампоан във
Коментари Харесай

Ох, баня: Мъж нахлу с халат и шампоан във ВиК-Болярово

Мъж нахлу, подготвен за баня- по халат и шампоан във ВиК - Болярово в символ на митинг против прекъсването на водата в странджанското село Стефан Караджово. Недоволството му е предизвикано след 6-дни безводие. От ВИК почнали огромна замяна на канализацията по план, само че става известно, в този момент имало и проблем с една от помпите, която била на повече от 30 години, и водоподаването в района още веднъж е спряно.

В селото има възрастни хора с хронични болести и доста дребни деца, а поради водната рецесията през днешния ден, през днешния ден има предписание детската градина да работи единствено до обяд, защото запасите от вода са свършили. Нервите на локалните поданици не устоят, по тази причина и Стоян Илиев решил да провежда самобитен пърформанс в постройката на локалното водоснабдително сдружение. Там, пред смаяните чиновници оповестил, че идва да си вземе… душ: „ Това е ВИК-то в Болярово и през днешния ден пристигнах да си взема към този момент след шестневен престой, пристигнах да си взема едно душче. Надявам се от ВИК-то да ме обслужат с баня тъй като замирисвам на куче “.

Началникът на ВиК – Болярово Атанас Дженков декларира, че казусът вероятно ще се реши на 20 декември, когато се очаквало да дойде чисто нова помпа. Но това не зависело от тях.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР