Мъж на 75 години, страдащ от онкологично заболяване и прекарал

...
Мъж на 75 години, страдащ от онкологично заболяване и прекарал
Коментари Харесай

В Израел почина 75-годишен мъж след имунизация срещу коронавирус

Мъж на 75 години, измъчен от онкологично заболяване и прекарал няколко инфаркта, умря през днешния ден в Израел, откакто му бе направена ваксина против новия ковид. Причината за гибелта се обяснява и не се прави връзка с имунизацията на компанията " Пфайзер " (Pfizer), съобщи ТАСС, като се базира на израелското министерство на опазването на здравето.

От известието излиза наяве, че индивидът е умрял дома си малко след имунизацията. Сформирана е комисия за определяне на повода за гибелта му.

Имунизационната акция в Израел продължава. Тя стартира на 20 декември и досега 379 000 израелци са получили първата доза от имунизацията на " Пфайзер ".

Локдаунът в Израел

От 17 часа на 27 декември в Израел работи третата от началото на пандемията цялостна карантина. До 9 януари 2021 година на израелците е неразрешено да си вървят на посетители и да се отдалечават на повече от 1 км от вкъщи си, с изключение на с цел да отидат на имунизация, за приемане на здравна или обществена помощ, на съд, на къса разходка, на работа или на учебно заведение, на женитба или на заравяне, на гала по обрязване.

Затварят се всички търговски обекти като се изключи тези, продаващи артикули от първа нужда. Ресторантите могат да предлага храна единствено с доставки.

Глобите за нарушаване са 500 шекела (127 евро), а при събиране на повече от допустимия брой хора - 1000 шекела.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР