Мъж на 61 години загина, след като лодката му се

...
Мъж на 61 години загина, след като лодката му се
Коментари Харесай

Лодка с двама рибари се е преобърнала край Китен, единият е починал

Мъж на 61 години почина, откакто лодката му се е преобърнала край Китен, оповестява Българска национална телевизия. В нея е имало и още един мъж, който е избавен, само че е откаран в болница.

Около 13:20 ч. в полицията е постъпил сигнал от двама риболовци, че забелязали в морето против носа на пристана в Китен обърната лодка. Рибарите декларирали, че ще създадат опит да спасят падналите във водата свои сътрудници.

Към мястото на случая се отправили полицейски чиновници и чиновници от " Гранична полиция ", които установили, че подалите сигнала съумели да качат в лодката си единия от падналите риболовци, а вторият е бил превозен до сушата заловен за борда.

Излизайки на пристана чиновник от " Гранична полиция " подхванал реанимиращи дейности по отношение на рибаря, който бил до лодката, само че макар тях той умрял.

Тялото на 61-годишния мъж от ямболското село Каравелово е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " към УМБАЛ-Бургас, а неговият другар - 72-годишен мъж също от село Каравелово, е отведен за лекуване с хипотермия в УМБАЛ-Бургас.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР