Мъж на 36 години от Монтана, който правел външна изолация

...
Мъж на 36 години от Монтана, който правел външна изолация
Коментари Харесай

Мъж от Монтана падна от четвъртия етаж на строително скеле

Мъж на 36 години от Монтана , който правел външна изолираност на блок в регионалния град, е паднал от четвъртия етаж. Добрата вест тук е, че той е останал незасегнат , оповестиха от хирургическото поделение на локалната болница пред „ Българска телеграфна агенция “.

Инцидентът е станал на 10 август към обяд . Тогава мъжът е полетял от строителното скеле, построено за изработка на външна топлоизолация. След като авансово е пробвал предпазно въже и открил, че то се държи крепко, решил да увисне на него, само че полита с главата надолу . Негови сътрудници незабавно са подали сигнал на телефон 112 и на място е дошъл екип от Центъра за незабавна здравна помощ, който установил, че е жив.

Оказана му е била първа помощ и е бил транспортират в хирургическото поделение на държавната болница „ Д-р Стамен Илиев “. След прегледи и рентгенови фотоси лекарите там с изненада открили, че пациентът няма счупвания, нито вътрешни пострадвания и кръвоизливи . На третия ден е бил изписан и се е прибирал в дома си.

През идната седмица случаят ще бъде доизясняван и от Инспекцията по труда в Монтана, която към този момент е почнала работа по него.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР