Мъж на 34 години, обявен за общодържавно издирване във връзка

...
Мъж на 34 години, обявен за общодържавно издирване във връзка
Коментари Харесай

Спецакция в Перник, спипаха обявен за общодържавно издирване мъж

Мъж на 34 години, разгласен за общодържавно търсене по отношение на влезнала в действие присъда " Лишаване от независимост ", е открит от пернишките криминалисти, оповестяват от пресцентъра на полицията в Перник.

Лицето е тествано по линия на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността и опазването на публичния ред, състояла се през вчерашния ден на територията на Пернишка област. При осъщественото претършуване в дома на мъжа са открити и конфискувани по надлежния ред към девет грама канабис и топче с хашиш. В хода на полицейската интервенция са арестувани още трима души - двама за владение на наркотични субстанции и един за нарушение на заповед за отбрана от домашно принуждение, за който ще си желае непрекъснато задържане.

В хода на интервенцията е открита нерегламентирана продажба на алкохол в заведение в Перник. Служители от бранш " Противодействие на икономическата престъпност " при ОД на Министерство на вътрешните работи са иззели 35 литра алкохол без акцизен бандерол. Започнато е досъдебно произвеждане и за потребление на регистрационни табели от друго моторно транспортно средство (МПС). 

През вчерашния ден в района са тествани 158 МПС и 243 лица. Установено е, че един от проверяваните е разгласен за общодържавно търсене, а четирима са арестувани с полицейска заповед за 24 часа. Съставени са осем акта за определяне на административни нарушавания и 42 фиша. От полицията в Перник оповестяват още, че са снимани голям брой клипове за скорост. Връчени са и електронни фишове на водачи и пасажери. Проверени са били 25 лица от престъпния контингент, шест пункта за черни и цветни метали, шест заложни къщи, седем автоморги, 26 питейни и увеселителни заведения, и 28 търговски обекта. Издадени са шест предизвестия по Закона за Министерство на вътрешните работи. 

Припомняме, че при предходна акция, състояла се на 17 март, полицията в Перник задържа 10 души. Образувани бяха три бързи и две досъдебни производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР