Мъж, който заплаши, че ще се самоубие с ръчна граната

...
Мъж, който заплаши, че ще се самоубие с ръчна граната
Коментари Харесай

Паника в Белград! Мъж заплаши, че ще се самовзриви с граната през парламента

Мъж, който заплаши, че ще се самоубие с ръчна граната пред постройката на Народното събрание в Белград през днешния ден, се съобщи на полицията след повече от половин час договаряния, оповестяват сръбските медии, представени от Монитор.
Пресслужбата на Народното събрание удостовери за осведомителния уебсайт Инсайдер, че е имало случай пред постройката, само че не е осъществена евакуация и обстановката е под надзор.

Министерството на вътрешните работи заяви, че мъжът е дошъл на площада пред Народното събрание с персоналния си автомобил, регистриран в Суботица, и заплашил, че ще се самовзриви с граната.

Очевидци незабавно извикали Бърза помощ и полиция.
Полицаи са разговаряли с мъжа и са го убедили да се откаже от желанието си. След близо час той се предал на полицията, която открила, че е деец от югославската войска, който е взел участие в спора в Косово през 1999 година

След като се предал, било открито, че не е имал у себе си ръчна граната, а единствено имитация на револвер. След ареста на самоубиеца екипи на антидиверсионната работа са претърсили автомобила му и няколко служители на реда са ревизирали с металодетектор всички коли на паркинга към Народното събрание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР