Мъж, който се ожени за собствената си дъщеря и бе

...
Мъж, който се ожени за собствената си дъщеря и бе
Коментари Харесай

Мъж се ожени за дъщеря си след любовен триъгълник с полусестра ѝ

Мъж, който се ожени за личната си щерка и бе задържан за блудничество, бе наказан тези дни, откакто се призна за отговорен в по-леко обвиняване.

Сапунка: Булка избяга от сватбата с бащата на младоженеца, а младежът се залюби с...

В правосъдните документи написа, че Травис Фийлдгроув, на 40 години, се е оженил за щерка си, 22-годишната Саманта Киршнер, в Сейнт Пол през октомври предходната година.



В правосъдната зала бяха чути доказателства, съгласно които Фийлдгроув и Киршнер са знаели, че са имали кръвна връзка между тях преди да интимничат. Двамата също са знаели, че са били обект на следствие преди да сключат брак.


"Доказателствата, довели до ареста, демонстрират, че Фийлдгроув и Киршнер са знаели за биологичната връзка посред им, само че макар нея, са били интимни, и че са сключили брак по неотложност в окръг Адамс, откакто са научили, че са разследвани ", обявиха от полицията.

Двойката се срещнала, когато Киршнер била единствено на 17, когато майка ѝ разкрила, че Фийлдгроув е същинският ѝ татко.


Според New York Daily News, двамата открили естествена връзка баща-дъщеря, след което обаче се впуснали, по думите на следователите, "в мръсна секс спекулация ".

Полусестрата на Киршнер също е харесвала Фийлдгроув и, както написа в правосъдните документи, е "започнала ревностно състезание " сред двете млади дами.

Фийлдгроув е твърдял пред следователите, че той няма биологична връзка с Киршнер, само че ДНК тест е потвърдил, че двамата са татко и щерка.
Фийлдгроув в началото е бил упрекнат в незаконно блудничество, само че вместо това бе упрекнат в опит за блудничество предходната седмица в съда в окръг Адамс в американския щат Небраска.

Наказанието за опит за блудничество е до две години отнемане от независимост. Очаква се бащата ухажор да си чуе присъдата през идния месец.

Той към този момент е наказан на отнемане от независимост за две години по други сходни обвинявания.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР