Мъж, който иска да е с вас – ще бъде,

...
Мъж, който иска да е с вас – ще бъде,
Коментари Харесай

Мъж, който иска да е с вас – ще бъде

Мъж, който желае да е с вас – ще бъде, това изрично настояват психолози. Колко постоянно дамите се озадачават над въпроса – „ Какво в действителност усеща той към мен?, Обича ли ме?, Наистина ли желае да бъде с мен? “.

Но в действителност всичко е толкоз просто: в случай че един мъж желае да бъде с вас, в случай че той в действителност се нуждае и се грижи за вас, тогава той просто ще ви покаже това със своите дейности. Много е просто – мъж, който желае да е с вас – ще бъде.

Не е нужно да се мислите над тези безконечни въпроси: „ Коя съм аз за него?, Имаме ли бъдеще връзката ми с него?, Той въобще обича ли ме? “. В последна сметка, в случай че непрекъснато търсите отговори на всички тези въпроси, тогава всичко е явно тук – той просто не ви обича. Добре е да го разберете и почувствате това с всички фибри на душата си…

Повярвайте, в случай че един мъж в действителност откровено се интересува от вас, тогава той ще пристигна от хиляда километра, единствено с цел да ви види и да бъдете дружно. И в това време, няма никакво значение какво е времето на открито, какъв брой време ще отнеме и какъв брой работа има.

Тук има значение единствено едно – какъв брой доста желае да ви види. В края на краищата, до вас той ще си почине и ще натрупа мощ. Просто ще се почувства най-щастливият, обичан и толкоз нужен за вас. Значи си заслужава да направи всички старания, такава е мъжката логичност.

 

Мъж, който се интересува и желае да бъде покрай съответна жена – той ще бъде там. Ще се опита да ви чува и вижда допустимо най-често, и ще поставя доста старания за това. Той ще бъде този, който ще ви търси всеки ден и ще демонстрира възприятията си към вас с дейностите си.

Няма непрекъснато да търси някакви извинения за какво не се е свързвал с вас седмици наред, къде е липсващ – всичко това няма да се случи по една елементарна, само че доста значима причина: самият той не може да издържи толкоз доста без вас. Без толкоз познатия глас, миризма, топлината на ръцете, нежните устни, задоволяващия секс…

Той ви цени прекалено много и се опасява да не ви загуби или да ви обиди по някакъв метод, с цел да изчезне за дълго време, без никакви аргументи или пояснения от живота ви.

Запомнете, мъж, който желае да бъде с вас – той просто ще бъде и това е. Той няма да ви „ нахрани “ с трохи от вниманието си, едвам не ви изгуби изцяло, а в това време вие да не се чувствате обичани и щастливи до него.

Не, това несъмнено няма да се случи тук. Вече няма да го има това лепкаво и студено възприятие вътре във вас, наречено – „ Имам някого, само че към момента се усещам сама… “. Затова в никакъв случай не се задоволявайте с връзка, в която ще се чувствате по този начин, тъй като заслужавате доста повече. Е, най-малкото – да обичате и също да бъдете обичани. Грижете се за себе си и постоянно помнете това. Късмет!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР