Мъж казал на полицаи "Ще ви запаля", преди да хвърли

...
Мъж казал на полицаи "Ще ви запаля", преди да хвърли
Коментари Харесай

Българин, подпалил английски ченгета, си получи заслуженото

Мъж споделил на служители на реда "Ще ви запаля ", преди да хвърли по тях бутилка сайдер, цялостна с бензин, карайки пламъците да "експлодират " над чиновниците, написа Военновъздушни сили.

Даръл Марес получи съществени изгаряния на ръката и тялото си, когато беше атакуват в Нюкий, Корнуол, на 11 септември.

По-рано Благовест Хаджигеоргев призна, че е направил опит и е предизвикал тежка телесна щета с предумисъл.

Съдия Робърт Линфорд съобщи пред съда, че това е "нечестив " акт.

Полицаите Марес и Алън Лентън били изпратени да изведат българина и движимостите му от землището на Херцогство Корнуол, където той бил на къмпинг.

Кадри от камерите на офицера са снимали 30-годишния юноша, който държи бутилка и споделя на служителите на реда: "Ще ви запаля. Това са моите неща, не преча на никого. Махайте се. "

Съдът изслуша по какъв начин подсъдимият хвърлил бутилката с ябълково вино, съдържаща бензин, по чиновниците, след което полял бензин върху огъня, карайки пламъците да "експлодират " над 51-годишния Марес.



Леннът съборил сътрудника си по тил, с цел да потуши пламъците и получи подобаващ хвалба от арбитър Робърт Линфорд.

Съдията сподели на Хаджигеоргиев: "Това е греховен, тенденциозен и извънредно принудителен акт, ориентиран към човек, който преди този момент се е опитал да ви помогне. "

Подсъдимият беше затворен за 10 години и шест месеца за причиняване на тежка телесна щета с предумисъл на служител на реда Марес и шест години за опит на същата щета на Лентън. Присъдите ще се извършват по едно и също време.

Даниел Маси от полицията в Девън и Корнуол съобщи, че Марес е "на път за възобновяване ".
"Този случай отразява заплахите и провокациите, с които полицията се сблъсква всекидневно, макар че тази зона е едно от най-безопасните места за живеене, " сподели той.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР