Мъж и жена на 56 и 57 години са спасени

...
Мъж и жена на 56 и 57 години са спасени
Коментари Харесай

Огнеборци и полицаи спасиха мъж и жена от жилище от задимен апартамент в Шумен

Мъж и жена на 56 и 57 години са избавени и изведени от жилище на втория етаж на ул. " Ген. Драгомиров " в Шумен, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи.

В 13:45 часа през днешния ден в дежурната част на Регионалната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " (РДПБЗН) в Шумен е получен сигнал, че от апартамент в квартал " Боян Българанов " в града излиза пушек.

Към мястото място незабавно са ориентирани екипи на пожарна и полиция. Пристигналите огнеборци откриват, че в жилището има хора, само че никой не отваря вратата. Те влизат в жилището и благодарение на полицейските служите Борислава Стефанова, Атанас Светлинов и Илия Господинов, изтеглят от жилището мъж и жена, както и две кучета, означават от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

Благодарение на бързата реакция на огнеборците пожарът е премахнат и не се е популяризирал към съседите жилища в жилищния блок. Причина за възникването му е немарливост при боравене с огън, допълват от пресцентъра на полицията в Шумен.

Огнеборци загасиха и пожар в Шумен, провокиран от мъж в нетрезво положение, избавени от опожаряване бяха и две прилежащи къщи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР