Мъж и жена бяха намушкани от свой съсед в Поморие,

...
Мъж и жена бяха намушкани от свой съсед в Поморие,
Коментари Харесай

Помориец намушка съседи пред десетки туристи, дразнело го кучето им

Мъж и жена бяха намушкани от собствен комшия в Поморие, двамата са в болница, само че няма заплаха за живота им, оповестиха от полицията.

Кървавият екшън се разиграл измежду бял ден на 11 август на поморийската улица „Княз Борис I“ пред очите на десетки туристи. Около 15,50 ч 51-годишен помориец вдигнал следващия скандал на съседите си – 46-годишни съпрузи, че кучето им не стопира да лае и му пречи.

В разгара на абсурда ядосаният мъж извадил сгъваем нож и нанесъл голям брой удари с него по тялото на съседа си и един в тялото на съседката.

Раненият помориец е признат в болница с три прободни рани на лявата ръка, три порезни рани на гръдния панер и прободна рана в региона на корема, без навлизане в стомашната празнина, а жена му – с прободна рана в региона на корема.

Докато на местопроизшествието е провеждан оглед, причинителят се оплакал от болежка в гърдите. И той е отведен в УМБАЛ Бургас, където е открито, че е с контузия на гръдния панер. Оставен е за лекуване, без заплаха за живота.

Разпитани са очевидци и очевидци на случая. Намерен е ножът, с който е осъществено закононарушението, сподели представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас Цветелина Рандева.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР