Мъж е убил баща в Шуменско. Разследването започнало, след като

...
Мъж е убил баща в Шуменско. Разследването започнало, след като
Коментари Харесай

Млад мъж уби баща си по брутален начин!

Мъж е умъртвил татко в Шуменско. Разследването почнало, откакто през вчерашния ден към обяд жена потърсила подпомагане в полицейското ръководство в Нови пазар. Пред криминалисти споделила, че е обезпокоена, защото брачният партньор ѝ, който живеел в фамилен парцел в село край града дружно с 35-годишния им наследник, не отговарял на телефонни позвънявания.

Веднага към адреса били ориентирани екипи на районно управление (на МВР) - Нови пазар, които открили нанесени вреди в пристройка към къщата и разхвърляни в двора принадлежности, домашно имущество и техника, а в една от стаите - безжизнено тяло на възрастния мъж.

Случаят незабавно бил докладван на дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Шумен, под чиито инструкции траяли процесуално-следствените дейности на криминалистите от регионалната дирекция. На място пристигнали шефът на ОДМВР - Шумен старши комисар Георги Гендов, административният началник и областен прокурор Орлин Куздов, наблюдаващият прокурор Павлин Вълчев и правосъдният доктор доктор Владимир Владов.

При осъществения оглед било изяснено, че гибелта е настъпила в резултат на голям брой контузии в региона на главата и тялото на мъжа.

Иззети и приобщени са голям брой материални доказателства. Паралелно с това криминалисти от районно управление (на МВР) - Нови пазар подхванали дейни дейности за определяне на възможния причинител и час по-късно в полицейския арест бил арестуван синът на жертвата - престъпно проявен и разследван за владеене на наркотични субстанции и техни аналози, за блудничество, обири, осъждан за ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР