Мъж е с огнестрелна рана в главата, а четирима са

...
Мъж е с огнестрелна рана в главата, а четирима са
Коментари Харесай

Простреляха в главата млад мъж след масов бой в Кюстендил

Мъж е с огнестрелна рана в главата, а четирима са арестувани след всеобщо сборичкване в ромския квартал в Кюстендил, оповестиха от полицията.

Снощи в кюстендилския квартал " Изток " е зародил скандал сред група поданици на квартала, който е прераснал в всеобщо сборичкване. Последвало е и възпроизвеждане на изстрели с газово и огнестрелно оръжие. Пострадал е 26-годишен мъж, който е настанен в кюстендилската болница с огнестрелна рана в региона на главата. По данни на медицинските екипи мъжът е без заплаха за живота .

Пристигналите на местопроизшествието нощес полицейски екипи са туширали напрежението. Задържани с полицейска заповед са четирима участници, единият от които е малолетен. От местопроизшествието са конфискувани седем гилзи от гладкоцевно оръжие и една от газово .

По време на абсурда са били нанесени и повреди на коли, паркирани в центъра на квартала , където е станал побоя.

Работата по случая продължава в границите на формираното досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор, споделиха от полицията. От там прецизираха, че огледите на мястото не престават и през днешния ден. Предстои да бъдат разпитани и арестуваните в случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР