Мъж е потрошил страничното огледало на автомобил в София.Вчера на

...
Мъж е потрошил страничното огледало на автомобил в София.Вчера на
Коментари Харесай

Мъж счупи огледалото на шофьорка, докато тя е в колата

Мъж е потрошил страничното огледало на автомобил в София.

Вчера на улица " арх. Георги Ненов " наедрял мъж е счупил страничното огледало на шофьорка, до момента в който тя е в автомобила си.

Мъжът, сторил грозното действие, е бил в компанията на жена си и детето им.

Твърди се, че мъжът е счупил огледалото с крайник.

" Вчера към 20:15 пред Сиконко, до момента в който майка ми минава с колата по улицата наедрял мъж на възраст към 30 години, дружно с жена и дете на към 5 години, чупи огледалото й за странично виждане с крайник, до момента в който тя е в колата ", това написа в обществената мрежа синът на пострадалата.

Публикацията в мрежата, от която излиза наяве за действието, е анонимна. 

" За страдание не съм свидетел на случката, това е което знам от майка ми, която се прибра смутена и ми описа това нещо треперейки ", се показва още в поста.

Синът на пострадалата твърди още, че мъжът е бил в нетрезво положение.

" Лъхал е на алкохол. Майка ми кара над 30 години и няма нито едно нарушаване, нито паркира погрешно, нито кара бързо, още по-малко основава предпоставки за ПТП и т.н ", показва той в мненията под поста.



" Никой няма право на такова държание. Но нещо ми липсва в тази история - по какъв начин е счупил огледалото в придвижване, до момента в който е лъхал на алкохол? Тук си е имало сдърпване, тъй че и двете страни евентуално имат виновност, само че за разнообразни дейности ", написа в мненията под поста Мартина Павлова.

" Жалко за дамата, че се е разстроила, обаче в случай че е направила нещо рисково, даже без да се усети, индивидът може с право да е избухнал ", разяснява Александрина Ангелова.

Заглавната фотография е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР