Мъж е бил арестуван два пъти за няколко дни, след

...
Мъж е бил арестуван два пъти за няколко дни, след
Коментари Харесай

Любов ли бе? Разкаял се насилник наруши два пъти ограничителна заповед, преспа две нощи в ареста

Мъж е бил задържан два пъти за няколко дни, откакто се опитал да посети някогашната си възлюбена, която си била издала ограничаваща заповед против него, научи организация BulNews. 
Любовната драма се е разиграла в село Василовци, община Брусарци. Системно измъчвана от мъжа си жена имала издадена от съда заповед за отбрана от домашно принуждение. Според разпореждането, брачният партньор ѝ нямал право да се доближава до нея. 
В събота вечерта, към 21.30 часа обаче, 48-годишният мъж нарушил заповедта и отишъл в дома на обичаната си. Тя незабавно извикала полиция, при което униформени стремително се отзовали на адреса. Те щракнали белезниците на разкаялия се ромео и го тикнали в ареста за 24 часа. 
Едва изчакал да го пуснат, и любовчията още веднъж се озовал пред вратата на къщата на дамата. Към 19.20 часа през вчерашния ден от нея още веднъж постъпил сигнал в полицията за неканения посетител. Ченгетата отново отишли и за повторно вкарали на топло блудния брачен партньор. 
Деянието е осъществено наново в границите на 48 часа, за което има формирано бързо произвеждане, споделиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. По случая са разпитани очевидци и работата на органите на реда продължава.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР