Мъж е арестуван, след като е признал, че е предизвикал

...
Мъж е арестуван, след като е признал, че е предизвикал
Коментари Харесай

“Докато се опитвал да се отърве от труп”: Мъж призна, че е виновен за пожар, взел 76 жертви

М ъж е задържан, откакто е признал, че е провокирал пожар в Южна Африка, при който са починали 76 души - до момента в който се е опитвал да се отърве от мъртвец. 29-годишният мъж направил шокиращото самопризнание по време на обществено следствие на аргументите за пожара в пететажна постройка в Йоханесбург през август предходната година, оповестяват от полицията, представени от Sky News. 

Според южноафриканските медии, които оповестяват за показанията на мъжа, той е декларирал, че е удушил някого в мазето на жилищния блок, след което е запалил тялото му. Той показал, че е употребявал опиати и е получил разпореждане да убие индивида от наркодилър, който живеел в постройката. 

По-късно полицията заяви, че мъжът - чието име не се оповестява - е бил задържан по отношение на пожара и против него са повдигнати 76 обвинявания в ликвидиране , 120 обвинявания в опит за ликвидиране и палеж

Признанието е цялостна изненада, защото следствието не е наказателно произвеждане, а има за цел да откри, какви пропуски в сигурността може да са довели до гибелта на толкоз доста хора.  

Огънят обхвана полуразрушената постройка и умъртви десетки хора, в това число 12 деца . Повече от 80 души бяха ранени при пожара , напомня Sky News. 

Свидетели описват, че са видели хора, които са хвърляли бебета от горящата постройка в опит да ги спасят, а най-малко един човек е скочил. 

BREAKING: Man confesses to starting South Africa building fire that killed 76 people - while trying to get rid of body

Read more
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР