Махнете рекламата на София прайд, призовават столичния кмет Йорданка Фандъкова

...
Махнете рекламата на София прайд, призовават столичния кмет Йорданка Фандъкова
Коментари Харесай

ИК за референдума против джендър пропагандата до кмета на София: Махнете рекламата на София прайд

Махнете рекламата на " София прайд ", приканват столичния кмет Йорданка Фандъкова от Инициативния комитет срещу джендър пропагандата. Според тях, в случай че това не стане, прайдът би трябвало да бъде неразрешен.

 

" Във връзка с предстоящето мероприятие „ София прайд “ на 17.06.2023г., столицата е залята с билбордове и плакати с недопустимо и провокативно наличие от позиция на публичния морал и полезности на нашето общество. Такива има на станциите на метрото - „ Жулио Кюри “, ул. “Драган Цанков “ и други От екраните на тези скъпоструващи билбордове се излъчват директни апели за нарушение на Конституцията, законите на страната, по отношение на дефиницията за семейство, понятието пол и други ", пишат уредниците на допитването.

 

Те акцентират, че години наред, " под паравана на отбрана на правата на хората с ексцентрична полова ориентировка, „ София – прайд “ се организира в директно нарушаване на публичния и юридически ред, работи деморализиращо и развращаващо за българските деца, нарушава правата на голямата част от родителите да отглеждат и възпитават своите деца, съгласно своите културни и ценностни разбирания и обичаи ". " Търпимостта на Столична община към тези прояви не е елементарна приемливост, а се трансформира в безучастие по отбрана правата на голямата част от популацията на столицата, в нарушаване на Закона за събранията, митингите и манифестациите и Наредба за публичния ред на територията на Следствен отдел към окръжна прокуратура ", акцентират от Инициативния комитет.

 

Ето и цялостния текст на писмото на кмета Йорданка Фандъкова:

 

ОБРЪЩЕНИЕ


от Инициативния комитет за осъществяване на референдум за възбрана на образование, образование и агитация, свързани с смяна на пола и с концепции за различен пол, с изключение на мъжки и женски измежду деца и възпитаници в просветителна система на България

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ФАНДЪКОВА,

Във връзка с предстоящето мероприятие „ София прайд “ на 17.06.2023г., столицата е залята с билбордове и плакати с недопустимо и провокативно наличие от позиция на публичния морал и полезности на нашето общество. Такива има на станциите на метрото - „ Жулио Кюри “, ул. “Драган Цанков “ и други От екраните на тези скъпоструващи билбордове се излъчват директни апели за нарушение на Конституцията, законите на страната, по отношение на дефиницията за семейство, понятието пол и други
Известни на цялото общество жители, деятели, Неправителствени организации, публични и политически фигури си разрешават да популяризират и пропагандират нелегално наличие.
Години наред, под паравана на отбрана на правата на хората с ексцентрична полова ориентировка, „ София – прайд “ се организира в директно нарушаване на публичния и юридически ред, работи деморализиращо и развращаващо за българските деца, нарушава правата на голямата част от родителите да отглеждат и възпитават своите деца, съгласно своите културни и ценностни разбирания и обичаи. Търпимостта на Столична община към тези прояви не е елементарна приемливост, а се трансформира в безучастие по отбрана правата на голямата част от популацията на столицата, в нарушаване на Закона за събранията, митингите и манифестациите и Наредба за публичния ред на територията на Следствен отдел към окръжна прокуратура.
Разпространението на сходно наличие не може да се одобри като независимост на приемане и разпространяване на информация, тъй като нарушава правата и ползите на голямата част от популацията на София. То е ориентирано директно против фамилията и обичайните, закрепени в Конституцията и законите на страната фамилни полезности. От плакатите и билбордовете, еднополови двойки афишират себе си за „ семейство “, което е в несъгласие на българското право. Внушава се, че всички, които не утвърждават хомосексуалната агитация, употребявали език на ненавист, не възпитавали децата си да обичат, а да ненавиждат другите от тях. Образът на децата се употребява за политически цели, за хомофобска агитация на хрумвания и държание.
Инициативният комитет слага пред Вас въпроса: докога в центъра на столицата ще се разрешава сходни прайд-инициативи да подкопават съществуващия юридически ред и да възпитават обществото в нарушение на Конституцията и законите в страната?


Във връзка с идния на 17 май 2023г. „ София-прайд “ и особено плануваните детски мероприятия, Държавната организация за протекция на детето излезе със мнение по отношение на нуждата да се подсигуряват правата на децата и правата на родителите, предпазени в интернационалните контракти, по които България е страна и в Конституцията и законите на страната. Кметът на София и Столична община публично са сезирани по случая от ДАЗД. Очевидно, страната не е сигурна, че уредниците на това шествие в София ще спазят Решението на ДАЗД от 2022г. за унищожаване на детската сцена за ЛТБТИ прояви от програмата на събитието. Единствено от почитание към Вас като жена и кмет на София, няма да изброяваме безбройните прояви с нецензурно наличие, обидни за човешкото достолепие и възприятието за себеуважение, които сме виждали по време на предходните издания на „ София-прайд “.


Инициативният комитет обръща особено внимание на предстоящите и през 2023г. противоправни прояви на основатели и деятели в „ София – прайд “.
Претенциите на една незначителна част от 6.5 милионното население на България да бъде честен съдник и единствен аршин за точност, в нарушаване на закона, морала и устоите на обществото ни, съставляват директно отричане на всяка концепция за народна власт и господство на закона и не могат да не престават да се толерират. Билбордовете и плакатите, сложени на обществени места, съставляват пропагандиране на нелегално публично държание, на нарушение на правата на болшинството от българските жители, уредени в чл.14, чл.32, чл.46 и чл.47 на Конституцията на РБългария, чл.5 на Семейния кодекс и в този смисъл – заплашват публичния ред в столицата.
Във връзка с горното и на съображение на Закона за събранията, митингите и манифестациите и Наредбата за публичния ред на територията на Следствен отдел към окръжна прокуратура, настояваме да се разпоредите всички рекламни плакати, билбордове и други с сходно наличие, сложени на публични места да бъдат неотложно отстранени, в противоположен случай София-прайд би трябвало да бъда неразрешен.


Забраната на събрания, манифестации и манифестация, нарушаващи на територията на Следствен отдел към окръжна прокуратура правата на други жители е напълно в компетентността на кмета на Следствен отдел към окръжна прокуратура и е част от неговите служебни отговорности.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР