Магистрати и полицаи са получавали пари във вече бившия ресторант

...
Магистрати и полицаи са получавали пари във вече бившия ресторант
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Пепи Еврото: Магистрати и полицаи вземаха пари

Магистрати и служители на реда са получавали пари във към този момент някогашния ресторант " Осемте джуджета ", твърди някогашната брачна половинка на Петьо Петров - Еврото във втора част на изявление за Антикорупционния фонд, което беше публикувано през днешния ден. Любена Павлова дефинира случвалото се в ресторанта като пазарище на бъдеще - и кариерно, и финансово.
Прочетете още
Място, където се вземат решение или основават проблеми. Така Любена Павлова разказа случвалото се в ресторанта " Осемте джуджета ".

" Тържище. На бъдеще, на всякакво - кариерно, финансово ", съобщи Любена Павлова.

Според нея това не излизало на ниска цена, само че пък всички, които идвали оставали удовлетворени. Павлова твърди, че магистрати и служители на реда са били като на заплата там.

" На някои се даваше по две хиляди. На други се даваше по пет. Имаше по 10, имаше по двадесет ", добави Любена Павлова.

А валутата? В каква приказваме?

Любена Павлова: Българи сме.

И следователи, и прокурори, и съдии?

Любена Павлова: Да, имаше и служители на реда, които взимаха пари

Бившата брачна половинка на Петьо Петров - Еврото споделя, че не познава Делян Пеевски, въпреки че е живяла в къща наоколо до неговата. Заяви, че в ресторанта са идвали и членове на Висшия правосъден съвет.

" Идвали са, да, и настоящи, и предходни. Някои евентуално за вечеря. Не помня физиономии ", сподели още Любена Павлова.

Кристиян Христов, който в сряда внезапно реши да проговори, само че като контрапункт на Любена и беше отведен от чиновници на ГДБОП минути преди конференцията, е бил пуснат 2 часа по-късно, съобщи Българска национална телевизия.

Телефонът му е изключен. Младежът също е воин в следствието " Осемте джуджета " като фиктивен притежател на сдруженията " Изамет ", чието скандално изземване беше разкрито от Антокорупционния фонд.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР