Маги Вълчанова, която е сред най-големите красавици, окичили се с

...
Маги Вълчанова, която е сред най-големите красавици, окичили се с
Коментари Харесай

Брадва! Една От Най-Известните Български Красавици Се Разведе Абсолютно Тайно Със Съпруга Си!

Маги Вълчанова, която е измежду най-големите хубавици, окичили се с купата Мис България е с провален брак. Въпреки, че за Магдалина се говореше, че има устойчиво семейство най-изненадващо се оказа, че миската към този момент е необвързана жена.

Още от няколко месеца Мис България напуснала фамилното огнище и законната си половинка. Въпреки раздялата тя очевидно не страдала за към този момент някогашния си мъж. Не се чувствала отговорна, че се провалила като брачна половинка и като изпълнителен шеф на фондацията, която помагаше на хора жертва на противозаконен трафик.

Бившият й брачен партньор преди я глезеше като принцеса, разкриват нейни близки. Най-големият му подарък бе супер първокласно „ Бентли ” за 200 бона, с което миската събираше погледите. А и като жена на богат предприемач хубавицата, която има двама сина посещаваше всяка седмица най-елитните салони за хубост.

Раздялата й с Румен Георгиев, който е някогашен осигурител била загадка. Изненадани били и най-близките им другари. Те подозират, че крахът в връзките им може да е настъпил поради някои финансови проблеми, които напоследък има Георгиев, предават от електронното издание pik.bg.



Връзката на Маги Вълчанова и Румен Георгиев датира от 2008 година. Тогава се ражда по-големият им наследник Румен. През 2011 двамата подписват цивилен и църковен брак.

След две години на бял свят се появява вторият правоприемник Андрей. Преди да се обвърже с към този момент някогашния си мъж Магдалина има връзка с американския паралия и предприемач Джон Хейзълууд. Който поради нея пристигна да живее в България и взе участие в основаването на фондацията й „ Фейс ту фейс “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР