Маги Халваджиян направи наистина голям удар, от който най-доволна се

...
Маги Халваджиян направи наистина голям удар, от който най-доволна се
Коментари Харесай

Маги Халваджиян с нов голям удар!

Маги Халваджиян направи в действителност огромен удар, от който най-доволна се оказа жена му Кремена. Продуцентът е съумял да завърши повече от сполучливо проточилите се с месеци договаряния със сенчестия предприемач Петър Цабалас - Пепи Гърка.

Причината Халваджиян да е толкоз твърдоглав в тях е топ заведението " Парк бар " на улица " Шипка " в центъра на София, което ще бъде следващата сбъдната фантазия на половинката му Кремена Халваджиян, написа " Уикенд ".



Халваджиян и Цабалас са постигнали сделка известният бар да бъде предан чартърен на брачната половинка на арменеца, като тя ще заплаща по 10 000 евро на месец за обекта, който би трябвало да отвори порти най-късно на 1 ноември.

Заведението " Парк бар " бе цялостен шлагер измежду по-заможните софиянци и посетители на столицата повече от десетилетие, с помощта на шефа Иво.

Миналата есен обаче чевръстият шеф напусна основаното от него заведение, с цел да сътвори свое лично - " Меценат ", на партера на ЦУМ, а притежателят Пепи Гърка отвори морски ресторант на мястото на " Парк бар ".



Както се и очакваше, скъпарският ресторант не потръгна и след 3-4 месеца позорно хлопна кепенци. Оттогава топ парцелът наоколо до Софийския университет и Българска национална телевизия стои заключен, а притежателят Пепи Гърка опита да го продаде за безумната цена от 7 милиона евро.

В последна сметка Цабалас е приел офертата на Магърдич и Кремена Халваджиян да им отдаде чартърен помещението дружно с марката " Парк бар ".



Преди да проработи още веднъж въпросното заведение, брачната половинка на Маги Халваджиян ще затвори сегашния си нощен бар, помещаващ се в Докторската градина, до централната постройка на Софийския университет " Свети Климент Охридски "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР