Маги Джанаварова изживява един от най-трудните си периоди в личен

...
Маги Джанаварова изживява един от най-трудните си периоди в личен
Коментари Харесай

Маги Джанаварова понесе жесток удар

Маги Джанаварова изживява един от най-трудните си интервали в персонален проект, тъй като понесе прекомерно нечовечен удар от доскорошното си гадже. Талантливата поп певица лекува болежка от невярност, само че паралелно с това има и причина да се усмихва още веднъж.

Изпълнителката споделя, че животът рядко я е поставял "на колене ", само че за сметка на това обстановките, в които това се е случвало, са били задоволително мощни, с цел да я разклатят. Последната такава била точно нейна връзка, завършила предишното лято.

"Причината за раздялата беше изменничество. Да видиш, че си бил с безусловно чужд човек. Изневяра - и то не единична. Изневяра с моя колежка. Разбрах за доста хора, аз не съм била трета, а N на брой. В оня миг се усещах доста предадена, объркана и излъгана ", споделя певицата в изявление пред Мон Дьо.

За изневярата научила инцидентно. "Естествено, че имаше боязън. Кой не се опасява? Като всяка една жена, ние сме склонни да извиним или да се опитаме да извиним с цената на това да задържим индивида до нас. Просто бяха доста нещата, които се случваха и които към този момент бях направила, с цел да задържа този човек до себе си ", добави още певицата.

"Основното, което желая да кажа на всяка жена, е в никакъв случай да не се моли за обич. Никога да не се трансформира с цената на това да се хареса на индивида до себе си. Да не си продава душата ", моли Джанаварова.

От думите й стана ясно също, че към днешна дата тя е още веднъж доста щастлива в любовен проект, тъй като още веднъж е влюбена.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР