Магазините за хранителни стоки и аптеките организират работата си, като

...
Магазините за хранителни стоки и аптеките организират работата си, като
Коментари Харесай

Ако си над 65 години, пазаруваш и ходиш в аптеката само между 8:00 и 10:00 часа

Магазините за хранителни артикули и аптеките провеждат работата си, като позволяват лица на и над 65-годишна възраст в съответните обекти единствено в часовете сред 8.00 и 10.00 часа. В посочените часове не се позволяват лица под 65-годишна възраст. Това гласи точка 15 от на здравния министър за въвеждане на ограничения в битката против ковид.
Освен това, малолетните и малолетни лица могат да посещават комерсиалните центрове, в това число такива вид МОЛ, единствено в случай че са съпроводени от техен родител, надлежно настойник/попечител или от друго пълнолетно лице.
 От 6 ноември би трябвало да има мобилни пунктове за тестване за COVID-19 пред лечебните заведения От 6 ноември би трябвало да има мобилни пунктове за тестване за COVID-19 пред лечебните заведения
От 6 ноември, 13:00 часа, би трябвало да има мобилни пунктове за тестване за COVID-19 пред лечебните заведения. Това съобщи шефът на болница " Свет...
Има и условия към пазарите - на всички пазари, борси,базари и изложби навън и закрито се основава организация за еднопосочно придвижване и обезпечаване на отдалеченост от 1,5 метра сред посетителите. Работещите и посетителите са длъжни да носят защитна маска за лице.
Въвежда се и следното условие - всички физически и юридически лица, които са притежатели или ръководят търговски, административни или други обекти, които дават услуги на жителите основават организация за контролна броя на клиентите в съответния обект, като не позволяват повече от 1 човек на 3 кв. метра.
А работодателите и органите по назначение да провеждат работния развой на работниците/служителите в отдалечена форма (работа от разстояние/надомна работа), където е допустимо, като позволяват присъствена работа на най-вече 50% от личния състав.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР