Магаренце, рози, танцуваща мечка, сини лентички и още много интересни

...
Магаренце, рози, танцуваща мечка, сини лентички и още много интересни
Коментари Харесай

Флорални тоалети, дълбоки цепки и сини лентички в подкрепа на бежанците на Оскар-ите

Магаренце, рози, танцуваща мечка, сини лентички и още доста забавни моменти се случиха на тазгодишната гала по раздаването на Оскарите.

 

Всички чакаха тази година актьорите на Оскарите да се появят с есктравагантни тоалети. Истината - класика и доста цветя. Холи Бери, Скалата, Никол Кидман бяха единствено част от актьорите, които се появиха на церемонията с цветя на тоалетите си. 

 

Холи Бери беше зашеметяваща в рокля с рози на деколтето и освен. Хали Бери се появи с роклята на Тамара Ралф, за да връчи премията за най-хубава актриса, 21 години откакто получи наградата в категорията.

  

С цветя като копчета на сакото се появи и Бари Киогън. Есктравагантното му решение включваше сребристи еделвайси. Забележително, нали? 

 

Звездата от „ Всичко на всички места и едновременно “ Мишел Йео дойде в бяла рокля на Диор. Вечерта беше успех на азиатката, която сграбчи премията за най-хубава актриса.

 

Мишел Уилямс беше номинирана за най-хубава актриса - петата номинация за Оскар в кариерата ѝ - за ролята на майката на Стивън Спилбърг в " Семейство Фейбълман ". Тя заложи на бяла рокля на Шанел с транспарантно болеро, осеяно с кристали.

И когато става дума за дами - да не забравяме, че крайници на високи токчета са нещо, което постоянно може да направи усещане. Лесли Патерсън пристъпи на аления килим уместно - с обувки, решени в цикламено с връзки, голям ток и шикозни панделки.

 

Лейди Гага изненадва всички на Оскарите с рокля, която разкриваше задните й елементи. Но нищо във визията ѝ не беше нито преждевременно, нито изненадващо. Точната дума е провокиращо - типично за Лейди Гага.

Тя се появи с транспарантна черна рокля на Версаче, с пригладена обратно коса. Така още по-добре се виждаше всичко от провокиращата задница на роклята.

Аутфитът и беше с транспарантен корсет с дълги ръкави и показаше даже задните й елементи. Припомняме, че тя отпразнува излизането на кино лентата " Топ Гън " със фотография без сутиен.

Диамантено колие, блестящо червени устни и опушен грим - по този начин Лейди Гага добави визията си.

С такава рокля преди дни се появи Джиджи Хадид, когато откри дефилето на Versace FW23 в Лос Анджелис на 9 март.

Тоалетът й, когато пя обаче, беше тотално друг - Гага смъкна целия грим и излезе по скъсани дънки на сцената на Оскарите. В този тип тя изпълни песента " Hold My Hand " от саундтрака на кино лентата " Топ Гън: Маверик ".

 

Макар песента да не получи статуетката, Гага несъмнено направи най-запомнящото се осъществяване за вечерта.
 
Облечена в черна тениска и по скъсани дънки, тя показва, че музиката е по-важна от визията.

 

Риана също беше измежду изпълнителите на церемонията с песента Lift Me Up от кино лентата " Черната пантера: Уаканда вечно ". Звездата не пропусна да показва втората си бременност, ловко подчертана от роклята на Alaia.

 

А на сцената излезе и магаренце. 

Джими Кемъл излезе с магаренце на " Оскарите ", до момента в който анонсираше категорията за костюми и дизайн. 

 

Магаренцето е един от главните персонажи във филма  " Баншите от Инишерин ". Именно гибелта на магаренцето предизвика прелом в историята от лентата. 

И най-любопитното - в символ на взаимност с бежанците по света доста от актьорите се появиха със сини лентички.

Именно с този знак, артисти, посетители, музиканти, номинирани или просто определени да връчат нечия статуетка по време на 95-ата гала за премиите „ Оскар “ поддържаха намерено Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците.

Те се включиха непринудено в акцията на университети, фондации и неправителствени организации, която се бори за правата на хората, принудени да изоставен домовете си.

Върху сините лентички стои гордо един сякаш елементарен надпис: „ С бежанците “ (With Refugees).

„ Носенето на сините лентички With Refugees на аления килим изпраща мощно образно обръщение, че всеки има право на този свят да търси сигурност, без значение кой е той, от къде идва и къде се намира “, се споделя в откритото писмо на организацията, закриляща бежанците към Организация на обединените нации.

Всяка една от тези сини панделки е направена ръчно от екип на американската компания за облекло Knotty Tie Co. Сред първите, заболи синият знак върху ревера бе номинираната за най-хубава актриса Кейт Бланшет за ролята ѝ в драмата „ Тар “.

„ Срещала съм бежанци по всички краища на планетата: в Ливан, Йордания, Бангладеш, във Англия, даже вкъщи в Австралия. Това, което ме е поразявало не е тяхното разграничение от нас, останалите, а какъв брой общи неща и полезности споделяме “, съобщи Бланшет.

Доли Де Леон от „ Идиотският триъгълник “ също поддържа идеята: Във време, в което има толкоз доста хора, които страдат по целия свят, проявлението на малко добрина и съчувствие към нашите събратя не изисква кой знае какво изпитание. “

Източник: Ladyzone.bg

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !       

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР